Taxiurile din Cluj NU mai preiau comenzi pentru mall-ul Vivo! Asociația Taximetristilor Cluj: „Directoarea managementului VIVO! …”

Updated on iulie 27, 2018 Asociația taximetriștilor din Cluj a anunțat vineri dimineață că recomandă taxiurilor din Cluj să nu mai preia comenzi pentru mall-ul Vivo deoarece sunt în continuare amendați de Poliția Locală Florești.

Asociația Taximetristilor Cluj: Directoarea managementului VIVO! lipseste pana saptamana viitoare, astfel, pana la intoarcerea dansei si reglementarea situatiei cu administratia Comunei Floresti, avand in vedere ca platforma/parcarea centrului comercial este in reorganizare si avizare, in prezent statiile taxi nefiind semnalizate si marcate, pentru a evita sanctionarea abuziva de catre Politia Locala Floresti, RECOMANDAREA noastra este ca taxiurile autorizate de UAT Cluj-Napoca sa nu mai stationeze sau sa preia clienti de pe platforma VIVO! pana la clarificarea problemelor.

Taxiurile din Cluj NU mai preiau comenzi pentru mall-ul Vivo! Asociația Taximetristilor Cluj: „Directoarea managementului VIVO! ...” 1


Riscul de a fi sanctionat de catre PL Floresti este ridicat iar datoria Asociatiei este cea de a informa membrii despre problemelele aparute.


Din pacate disconfortul major este suportat de catre clienti, carora le cerem scuze si intelegere.
Stationarea pe platforma este permisa EXCLUSIV taximetrelor autorizate de UAT Floresti”.

error: Content is protected !!