Cluj. Ciuvică, Antena 3: „Clujenii sunt nefericți pentru că tot îl votează pe Emil Boc!” Starea de fericire a clujenilor s-ar instala cu un primar ca Gabriela Firea?

Updated on iulie 17, 2018 La Antena 3 s-a dezbătut situația grupului de la Cluj care tot face și desface treburile în PSD. S-a propus ca la alegerile prezidențiale Dâncu să candideze pentru PSD,  Rus din partea lui Ponta şi Emil Boc pentru PNL. Cine din cei trei ar câștiga?
Ciuvică a avut și o afirmație total nepotrivită la adresa clujenilor. Acesta a spus că există o stare de nefericire în Cluj dacă Emil Boc tot este votat de clujeni. Starea de fericire a clujenilor s-ar instala cu un primar ca Gabriela Firea?

“Ar fi foarte interesant să candideze Dâncu pentru PSD, să candideze Rus din partea lui Ponta şi cine pentru PNL, domnule Pieleanu, de la Cluj? Boc pentru PNL. Şi am terminat, nu ne mai chinuim aşa. Boc cu Rus şi cu Dancu”, spune Mugur Ciuvică, citat de dcnews.ro.

Cluj. Ciuvică, Antena 3: „Clujenii sunt nefericți pentru că tot îl votează pe Emil Boc!” Starea de fericire a clujenilor s-ar instala cu un primar ca Gabriela Firea? 1

Marius Pieleanu: Auziţi, domnule Ciuvică, mâine dacă ar avea loc alegeri pentru Primăria Clujului, 75% dintre clujeni i-ar da votul lui Emil Boc.

Mugur Ciuvică: Este o stare de nefericire în Cluj care se poate traduce şi în astfel de voturi.

Corina Crețu și Vasile Dâncu sunt două nume pe care sociologul Marius Pieleanu le aruncă în piață ca potențiali candidați PSD la alegerile prezidențiale din 2019.

”În mod real, pe anumite culoare ale social-democrațiilor se vorbește de aceste două nume.” a spus Marius Pieleanu. El a afirmat despre Vasile Dâncu că ar putea să atragă voturile ardelenilor. ”La Corina Crețu, se pune problema unui anumit tip de etică politică, ar putea să fie un candidat spălat, european” a explicat sociologul Marius Pieleanu.

Adevăratul om politic, după voturi, nu după funcții

”Eu am spus-o întotdeauna: autenticul și adevăratul om politic e cel care primește votul de la cetățeni. Domnul Dâncu a fost vicepremier, ministru, este timpul, dacă-și dorește să fie om politic, să primească voturile, multe sau puține ale poporului român despre asta e vorba. Așa, ne ascundem în permanență după alții și să obținem funcții” a spus Marius Pieleanu.

”Totuși, prima opțiune va fi Liviu Dragnea, va candida, în opinia mea, pentru funcția de președinte” a subliniat sociologul Avangarde.

error: Content is protected !!