Cluj: Amendă pentru protestatarii cu corturile din Piața Unirii. Nu de la jandarmi, de la Polițiștii locali

Updated on iunie 29, 2018 Polițiștii locali din Cluj a amendat unul dintre protestatarii care și-au amenajat corturi în Piața Unirii. Tânăruș a fost amendat cu 1.000 de lei pentru un cablu ce îi alimenta cu curent cortul.

”La data și ora efectuării controlului, mai sus numitul J.T. dormea într-un cort așezat în Piața Unirii în dreptul imobilului cu numărul 12 și avea întins un cablu conectat la energie electrică care nu era protejat și traversa zona pietonală fiind îmbinat în mai multe locuri punând în pericol siguranța cetățenilor care traversau prin acea zonă.

Cluj: Amendă pentru protestatarii cu corturile din Piața Unirii. Nu de la jandarmi, de la Polițiștii locali 1

Menționăm faptul că era folosit pentru aparatul de încălzire din interiorul cortului.”, se arată în procesul verbal încheiat de polițiștii locali, potrivit Ziua de Cluj.

Protestatarul susține însă că nu deținea aparat de încălzire în interiorul cortului, lucru menționat și în procesul verbal, și că acel cablu era folosit pentru alimentarea laptopurilor și încărcarea telefoanelor mobile.

Amenda a fost plătită în cele din urmă din donațiile protestatarilor, fiind posibilă achitarea a jumătate din sumă în termen de 48 de ore.

Avertisment nu se putea da?

error: Content is protected !!