Avantaj U Cluj? FRF pregătește o schimbare uriașă în Liga 1!

Updated on iunie 28, 2018 Universitatea Cluj este foarte aproape de a-și îndeplini obiectivul de a reveni în Liga I. Clujenii au promovat anul acesta în al doilea eșalon, iar acum primesc o veste care i-ar putea ajuta în sezonul următor, dacă în acesta nu reușec promovarea.

FRF pregăteşte schimbarea sistemului de promovare de la liga a doua, începând cu sezonul 2019-2020. Dacă se va vota, la finalul campionatului viitor vor promova direct 4 formaţii din “B”, în loc de două, cum a fost în ultimele 3 sezoane, informează gsp.ro.

Avantaj U Cluj? FRF pregătește o schimbare uriașă în Liga 1! 1

Sunt şanse foarte mari ca la startul campionatului 2019-2020, Liga 1 să pornească având două cluburi în plus!

Ceea ce va încerca să schimbe FRF va fi la Liga a II-a, competiţie pe care o organizează. În loc să promoveze primele două formații, aşa cum a fost în sezonul recent încheiat, vor accede pe prima scenă primele 4, iar cea de pe poziţia a 5-a va susţine barajul cu locul 12 din Liga 1.

În acest mod, Liga 1 se va mări de la 14 la 16. Toate aceste modificări nu vor fi operate fără o dezbatere iniţială cu televiziunile, cu LPF, întâlniri care au tot avut loc în ultima vreme.

error: Content is protected !!