Cluj: Începe Campionatul Național de Darts

Updated on iunie 27, 2018 În perioada 27-30 iunie, la Iulius Mall din Cluj Napoca, se desfășoară Campionatul Național de Darts.

La finalul celor patru zile ale competiţiei, vor fi desemnaţi campionii naţionali pentru ambele categorii, masculin și feminin. Totodată, pe baza rezultatelor, va fi completată componenţa lotului naţional.

Cluj: Începe Campionatul Național de Darts 1

Până acum, ocupanţii primelor locuri în clasamentul general al sezonului regulat la cele două categorii, Adrian Frim și Andreea Brad, dar și primul clasat din Liga Română de Darts 2018, Laszlo Kadar, și-au asigurat prezenţa în reprezentativa ţării noastre, care va participa la Cupa Europei, din septembrie anul acesta, în Ungaria, dar și la Mediterranean Cup, din 2019, programată la Barcelona, informează libertatea.ro

Începând cu ziua de miercuri, 27 iunie, meciurile se vor desfășura, zilnic, de la ora 11:00, iar semifinalele şi finalele competiţiei se vor disputa sâmbătă, 30 iunie, de la 15:00, pe scena special amenajată din cadrul Iulius Mall. Pe parcursul întregii competiţii, intrarea pentru spectatori va fi liberă, iar organizatorii au pregătit mai multe concursuri cu premii pentru aceştia.

Câştigătorii de anul trecut, Gabriel Pascaru, legitimat la CS Mioveni şi Doriana Epuran, de la CS Hattrick, vor încerca să-şi apere titlul pus în joc pentru cei mai buni 48 de jucători din categoria masculin, respectiv pentru primele 16 clasate de la feminin.

error: Content is protected !!