Cluj: Reunire fără antrenor! Universitatea Cluj a început pregătirile pentru sezonul de Liga a 2-a

Updated on iunie 26, 2018 Jucătorii Universității Cluj s-au reunit ieri înaintea noului sezon din Liga a 2-a. La adunarea de pe Cluj Arena au participat 24 de jucători, au lipsit însă George Florescu și chiar antrenorul echipei, Adrian Falub, acesta invocând motive medicale.

La antrenament, care a fost efectuat sub privirile managerului general Ioan Ovidiu Sabău, au fost prezenți și cele 8 noi achiziții, informează gsp.ro.

Cluj: Reunire fără antrenor! Universitatea Cluj a început pregătirile pentru sezonul de Liga a 2-a 1

“S-a terminat vacanța, acum vine o perioadă deloc ușoară pentru noi, dar trebuie să ne pregătim bine și sperăm că vom repeta ceea ce am făcut sezonul trecut, să promovăm. Adversarii vor fi la un nivel mai bun, va fi mult mai dificil, dar cred că după o pregătire bună vom fi gata de ceea ce ne așteaptă.

Vor fi deplasări foarte lungi, contează foarte mult începutul sezonului. Poate era mai interesant dacă erau și Rapidul și Steaua în această serie”, a declarat căpitanul echipei, Gabriel Giurgiu, campion al României cu Oțelul Galați.

“Lupta la promovare se va da între echipele cu nume, eu sunt convins că vor fi multe meciuri cu mai mulți suporteri decât la cele din Liga 1. Îmi plac partidele cu miză, avem experiența acestor meciuri și acesta este avantajul nostru, sper să rezolvăm problema promovării cât mai repede posibil! Plănuiesc să am mai multe sezoane în Liga 1 la “U”!”, a declarat Dorin Goga.

Aflat și pe lista Astrei Giurgiu, lipsa lui Adrian Falub de la prima ședință a “șepcilor roșii” a ridicat semne de întrebare, mai ales după declarațiile lui Ioan Andone, proaspătul manager general al celor de la FC Voluntari:

“Eu îl vreau acum, îl vreau oricând pe Adi Falub, e foarte priceput, e un om de caracter și un antrenor excelent! Eu mereu l-am dorit lângă mine pentru că îl știu foarte bine. Uite, îl chem acum. Haide la Voluntari, te vrem antrenor! Dar nu va veni, pentru că el s-a înhămat la un proiect extraordinar la Universitatea Cluj. Au făcut și transferuri, sunt planuri mari acolo, iar Adi e de-al casei. Cred că e singurul antrenor din România care are trei promovări din «B» în «A», nu știu să fie altul. Să promovezi din Liga a 2-a din prima e ca și cum ai câștiga campionatul.”

error: Content is protected !!