(Foto) Accident Cluj: Update. Un motociclist de 32 de ani a murit după ce a fost lovit de o șoferiță

Updated on iunie 13, 2018 Update
Un motociclist de 32 de ani din Cluj-Napoca şi-a pierdut viaţa marți seara  într-un accident petrecut pe strada Oașului.
Bărbatul circula regulamentar, dar a fost lovit în plin de un autoturism condus de o femeie de 30 de ani, care, spun poliţiştii, a intrat pe contrasens fără să se asigure.

Impactul a fost extrem de violent, iar medicii veniţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru motociclist, potrivit Stirile Pro Tv.
Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

(Foto) Accident Cluj: Update. Un motociclist de 32 de ani a murit după ce a fost lovit de o șoferiță 1

Stire Inițială
Un grav accident de circulație a avut loc marți seara pe Oașului. UN motociclist a murit după ce s-a ciocnit de un autoturism.

Pe grupule de Facebook Info Trafic jud Cluj, Revaza TlasadzeAccident Oasului pe la nr 200. O mașină și un motociglist implicat. Motociclistul a decedat pe loc. (Foto) Accident Cluj: Update. Un motociclist de 32 de ani a murit după ce a fost lovit de o șoferiță 2😥(Foto) Accident Cluj: Update. Un motociclist de 32 de ani a murit după ce a fost lovit de o șoferiță 2😥 Circulația este blocată”

(Foto) Accident Cluj: Update. Un motociclist de 32 de ani a murit după ce a fost lovit de o șoferiță 4

Crisan Bogdan Din păcate da !

Fábián Kristóf Szabolcs Fara casca? Sau a zburat casca..?
Revaza Tlasadze Ia zburat casca din cap. Nu era legat.
Paul Daniel Schneider Mi-am ingropat cel mai bun prieten, in urma cu 12 ani … din acelasi motiv! Doar ca era 900RR. Si nu, nu l-am iertat nici azi ca nu si-a legat casca! Deci … prietenii mei care nu si-au legat casca au murit deja!
Florin Flo Am înțeles ca ceva tânăr de 25, 26 de ani pe nume Alin care locuia undeva în zona….. D~zeu sa~l odihnească
(Foto) Accident Cluj: Update. Un motociclist de 32 de ani a murit după ce a fost lovit de o șoferiță 5
(Foto) Accident Cluj: Update. Un motociclist de 32 de ani a murit după ce a fost lovit de o șoferiță 6
Florin Cîmpian Am impresia ca acest tip cu motocicleta m-a depasit acum o ora pe zona respectiva pe linie continua, fara casca. Nu sunt sigur, astept acum sa pot trece dinspre Chinteni spre Cluj. Circulatia oprita acum.
error: Content is protected !!