Sergiu Cacoveanu: „București, tu ce capitala esti !?? Hai la Cluj, Simona! Astăzi Simona Halep revine in tara să prezinte trofeul, primăria “Capitalei” nu este capabilă sa o …”

Updated on iunie 11, 2018 Bucureștiul s-a făcut iar de râs după ce a refuzat propunerea Simonei Halep de a prezenta trofeul Roland Garros în centrul Orașului. Fanii de la Cluj o invită pe numărul 1 mondial să prezinte trofeul în Piața Unirii.

Sergiu Cacoveanu: „In timp ce toate nulitățile s-au adunat la București in timpul meciului Simonei Halep , Clujul arata astfel. Astăzi Simona Halep revine in tara să prezinte trofeul , primăria “Capitalei” nu este capabilă sa o primească asa cum se cuvine și anume intr-o piața . Va merge in cele din urma la Național Arena , ca sa vezi inafara stadionului nici măcar in arena nu are dreptul ci undeva pe scari .

Sergiu Cacoveanu: „București, tu ce capitala esti !?? Hai la Cluj, Simona! Astăzi Simona Halep revine in tara să prezinte trofeul, primăria “Capitalei” nu este capabilă sa o ...” 1

București, tu ce capitala esti !??
Hai la Cluj , Simona!🇹🇩❤️ 🏆

Sosirea Simonei Halep în România după ce a câștigat Roland Garros 2018. Simo revine la București luni, 11 iunie, la ora 16.15, și va fi primită la salonul oficial al aeroportului Henri Coandă, din Otopeni”.

Andrei Popescu „In NY se apreciaza performanta Simonei, chiar daca a invins in finala tocmai o americanca.
Cam cat de mandri putem fi ca am completat celebrul trio Hagi-Nadia-Nastase cu inca un nume: Halep

Sergiu Cacoveanu: „București, tu ce capitala esti !?? Hai la Cluj, Simona! Astăzi Simona Halep revine in tara să prezinte trofeul, primăria “Capitalei” nu este capabilă sa o ...” 2

Ah, si Dracula”

Andrei Partos:  Scena din Piața Victoriei și ecranl imens erau acolo în clipa în care Simona a câștigat. Nu puteau fi păstrate acolo încă 48 de ore? Nu merita?

error: Content is protected !!