Cluj: Alinesku Wan: „Ieri tot Facebookul meu a fost plin de alb. Tot ieri am fost la un festival de tatuaje la Cluj-Napoca unde probabil 70% din cetatenii tarii ar fi fost oripilati de toti acei oameni tatuati, pierceuiti, etc. Am vazut oameni sub influenta alcoolului care …”

Updated on iunie 10, 2018 Peste 100,000 de mii de oameni la protestul PSD, un munte de gunoaie rămas după ei. De ce?

pAlinesku Wan: „Ieri tot Facebookul meu a fost plin de alb. Tot ieri am fost la un festival de tatuaje la Cluj-Napoca unde probabil 70% din cetatenii tarii ar fi fost oripilati de toti acei oameni tatuati, pierceuiti, etc.

Cluj: Alinesku Wan: „Ieri tot Facebookul meu a fost plin de alb. Tot ieri am fost la un festival de tatuaje la Cluj-Napoca unde probabil 70% din cetatenii tarii ar fi fost oripilati de toti acei oameni tatuati, pierceuiti, etc. Am vazut oameni sub influenta alcoolului care ...” 1

Am vazut oameni sub influenta alcoolului care isi cereau scuze atunci cand din greseala intrau in tine. Am vazut oameni care cautau cosurile de gunoi sa isi arunce mucul de tigara sau sticla goala de bere.

Am vazut oameni care se imbratisau revazandu-se dupa multa vreme. Am vazut zambete. Multe.

Am vazut creativitate si arta. Am asistat la discutii despre medicina, filosofie, literatura, muzica, pictura si politica.

Am vazut oameni care doreau sa se depaseasca pe ei insisi.

Am vazut oameni”.

În schimb, la mitngul PSD de la București a fost cam așa:

Cluj: Alinesku Wan: „Ieri tot Facebookul meu a fost plin de alb. Tot ieri am fost la un festival de tatuaje la Cluj-Napoca unde probabil 70% din cetatenii tarii ar fi fost oripilati de toti acei oameni tatuati, pierceuiti, etc. Am vazut oameni sub influenta alcoolului care ...” 2 Cluj: Alinesku Wan: „Ieri tot Facebookul meu a fost plin de alb. Tot ieri am fost la un festival de tatuaje la Cluj-Napoca unde probabil 70% din cetatenii tarii ar fi fost oripilati de toti acei oameni tatuati, pierceuiti, etc. Am vazut oameni sub influenta alcoolului care ...” 3 Cluj: Alinesku Wan: „Ieri tot Facebookul meu a fost plin de alb. Tot ieri am fost la un festival de tatuaje la Cluj-Napoca unde probabil 70% din cetatenii tarii ar fi fost oripilati de toti acei oameni tatuati, pierceuiti, etc. Am vazut oameni sub influenta alcoolului care ...” 4

Vlad Cioplea: „ Cu durere în suflet mi se confirmă că asta este România! #megatrist

 

error: Content is protected !!