Cluj: CFR s-a înțeles cu noul antrenor! Ce salariu va avea și de ce au vrut clujenii să scape de Petrescu

Updated on iunie 4, 2018 Gazeta Sporturilor anunță că CFR Cluj s-a înțeles cu noul antrenor după ce conducerea nu a ami acceptat stilul urât de joc impus de Dan Petrescu, stil care a alungat spectatorii de la stadion.

Gazeta Sporturilor: Edi Iordănescu s-a înțeles cu clujenii și îl înlocuiește pe Petrescu la CFR, iar Dan se duce în China.

Cluj: CFR s-a înțeles cu noul antrenor! Ce salariu va avea și de ce au vrut clujenii să scape de Petrescu 1

Edward Iordănescu o va antrena pe CFR în sezonul următor. Cea mai surprinzătoare mutare a verii va fi anunțată oficial în săptămâna aceasta, la pachet cu transferul în China al lui Dan Petrescu după un singur sezon petrecut în Liga 1.

Surprinzătoare pentru că pe banca formației celei mai bune din campionat ajunge un antrenor care nu a câștigat, până acum, niciun trofeu și nici nu a condus vreo formație de un nivel atât de înalt.
Abia așteptau să scape de Dan

ASA Târgu Mureș, Pandurii și Astra sunt echipele pe care Edward le-a bifat ca “principal” în primul eșalon până acum. Pe Astra a preluat-o la un an după ce trupa din Giurgiu devenise campioană, însă alb-negrii intraseră deja în dezintegrare la sosirea lui Edi, își mai propuneau doar să prindă play-off-ul, nu se comparau cu statutul pe care îl au clujenii acum.

Iordănescu junior e angajat ca s-o califice pe CFR măcar în grupele Europa League și să-l înlocuiască pe Dan Petrescu, tehnicianul pe care conducerea din Gruia a ajuns să nu-l mai suporte după 12 luni la capătul cărora fostul internațional a transformat echipa în campioana României.

Cluj: CFR s-a înțeles cu noul antrenor! Ce salariu va avea și de ce au vrut clujenii să scape de Petrescu 2

Stilul urât de joc și cel dificil de comportament l-au transformat pe Petrescu într-o personaj insuportabil la Cluj, unde era în conflict și cu unii dintre jucători, și cu șefii.

Campionatul Chinei e ieșirea lui din Liga 1. Va reveni în China, unde a mai condus-o pe Sunning. De data asta, clubul cu care e aproape să semneze e Guizhou Hengfeng, ultima clasată, cu obiectiv salvarea de la retrogradare. În două, trei zile vor fi anunțate ambele contracte, și al lui Dan în China, și al lui Edi la CFR.

error: Content is protected !!