(Foto) Accident Cluj: 3 copii răniți după ce o mașină a căzut de pe podul de la Ira!

Updated on iunie 4, 2018 Un șofer inconștient, băut bine, s-a urcat la volan şi a pornit într-o cursă nebună prin oraş, duminică.  Însoţit de alţi patru prieteni, dintre care trei minori, şoferul de ocazie a fost la un pas să provoace o tragedie. A pierdut controlul volanului la podul Ira și s-a răsturnat câţiva metri în gol.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Tereza Voicu a scris: „Conform purtatorului de cuvant Ipj Cluj un conducator auto in varsta de 28 de ani nu a adaptat viteza conditiilor de drum a pierdut controlul asupra masinii si a sarit de pe pod.

Sunt 5 victime 2 adulti si 3 copii transportati la spital.

(Foto) Accident Cluj: 3 copii răniți după ce o mașină a căzut de pe podul de la Ira! 1 (Foto) Accident Cluj: 3 copii răniți după ce o mașină a căzut de pe podul de la Ira! 2 (Foto) Accident Cluj: 3 copii răniți după ce o mașină a căzut de pe podul de la Ira! 3
(foto:Ruxanda Galut)

Conducatorul auto se afla sub influenta bauturilor alcoolice 0.45mg/l alcool pur in aerul expirat si fara permis de conducere”.

(Foto) Accident Cluj: 3 copii răniți după ce o mașină a căzut de pe podul de la Ira! 4 (Foto) Accident Cluj: 3 copii răniți după ce o mașină a căzut de pe podul de la Ira! 5 (Foto) Accident Cluj: 3 copii răniți după ce o mașină a căzut de pe podul de la Ira! 6

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!