Cluj: CFR-ul, între Victor Piţurcă şi Edi Iordănescu. Pe cine alegi? ”Am o informație de ultimă oră, care este adevărată. CFR ar fi semnat un precontract cu…”

Updated on iunie 2, 2018 Jurnalistul Decebal Rădulescu susține că Victor Pițurcă a semnat un precontract cu CFR Cluj. În schimb, Narcis Răducan consideră că Edi Iordănescu este prima variantă de antrenor.

”Am o informație de ultimă oră, care este adevărată. CFR ar fi semnat un precontract cu Victor Pițurcă! Ca să se asigure că nu-l pierd nici pe Marius Șumudică, nici pe Edi Iordănescu, asta ar fi ultima soluție. Am auzit că Iuliu Mureșan a vorbit cu Victor Pițurcă și au semnat un precontract, o înțelegere”, a spus Rădulescu, la Digi Sport.

Cluj: CFR-ul, între Victor Piţurcă şi Edi Iordănescu. Pe cine alegi? ”Am o informație de ultimă oră, care este adevărată. CFR ar fi semnat un precontract cu...” 1

În schimb, Narcis Răducan, expert Digi Sport, crede că Edi Iordănescu se va duce în Gruia.

”E foarte târziu deja, echipa are nevoie de antrenor. Eu cred că Edi se va duce, dar cu siguranță nu știu, pentru că nu sunt implicat. dar, e adevărat că și numele lui Victor Pițurcă este vehiculat acolo, un antrenor de mare valoare, care poate continua ce a început Dan Petrescu, dar eu cred că Edi Iordănescu va fi antrenorul ardelenilor”, a spus și Răducan la Digi Sport.

Pițurcă este considerat cea mai bună soluție pentru a coordona întreaga activitate de la CFR. El ar urma să preia funcția de manager general, astfel că-l va propune pentru funcția de antrenor principal pe Eugen Trică. Sigur că tot Pițurcă va fi cel care va pune la punct planul de antrenamente, dar și toate deciziile legate de primul 11.

error: Content is protected !!