Foto Cluj: Incendiu de proporții la rampa de gunoi de la Pata Rât

Updated on mai 31, 2018 Un nou incendiu a izbucnit ieri seară la rampa de gunoi de la Pata Rât.

Patru autospeciale de stingere încadrate cu 10 pompieri, sprijinite de trei utilaje și patru autocisterne ale operatorilor economici din domeniul colectării deșeurilor, au reușit stingerea focarelor de incendiu.

Foto Cluj: Incendiu de proporții la rampa de gunoi de la Pata Rât 1 Foto Cluj: Incendiu de proporții la rampa de gunoi de la Pata Rât 2

Pompierii au reușit, cu sprijinul personalului de pe locul de muncă, și stingă și de această flăcările care au cuprins rampa de deșeuri, limitând în primă fază extinderea focarelor de incendiu, care au cuprins o suprafață de circa 1500 mp.

Eforturile pompierilor au fost de la început direcționate pentru a opri pătrunderea arderii în profunzimea deșeurilor, prin realizarea dispozitivelor de stingere cu tunuri de apă.

Foto Cluj: Incendiu de proporții la rampa de gunoi de la Pata Rât 3 Foto Cluj: Incendiu de proporții la rampa de gunoi de la Pata Rât 4 Foto Cluj: Incendiu de proporții la rampa de gunoi de la Pata Rât 5

De asemenea, personalul de pe locul de muncă a realizat întoarcerea deșeurilor cu utilajele din dotare, ceea ce a permis injectarea din timp apei în masa de deșeuri.

error: Content is protected !!