CFR Cluj, campioana României! Anunțul lui Dan Petrescu! Ce planuri are după titlul câștigat cu CFR

Updated on mai 21, 2018 CFR Cluj a reușit să câștige campionatul României, a patra oară, după ce a învins Viitorul cu 1-0.

Dan Petrescu (50 de ani) părea un om foarte obosit la finalul partidei din Gruia. Tehnicianul nu realiza performanța pe care a bifat-o și cu CFR și a spus că are nevoie de două zile pentru a-și reveni.

CFR Cluj, campioana României! Anunțul lui Dan Petrescu! Ce planuri are după titlul câștigat cu CFR 1

Chestionat în privința viitorului său pe banca celor de la CFR, ”Bursucul” a replicat: ”Am doi ani de contract, n-are rost să vorbim. Eu vreau să rămân! Nu sunt în situația în care să pun condiții. Doar că ne vom pune la masă și vom discuta. Nu vreau să fac multe schimbări. E nevoie de jucători tineri la mijloc, unde evoluează Culio și Hoban, care au experiență, dar au și ei o vârstă.

Îmi doresc foarte mult să ajungem cât mai sus. În grupele Champions League va fi aproape imposibil, așa că măcar să ajungem în grupele Europa League. Eu nu mă sperii de niciun adversar, mă iau la trântă cu toți”, a spus Petrescu, invitat în cadrul emisiunii ”Digi Sport Special”.

Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA: SUNTEM CAMPIONIIIIIIIIIIIIIIII ROMÂNIEIIIIIIIIIIIIIII! CFR CLUJ A CÂȘTIGAT PENTRU A 4-A OARĂ ÎN ISTORIE TITLUL DE CAMPIOANA A ROMÂNIEI! FELICITĂRI, BĂIEȚI! FELICITĂRI FAMILIEI CFR!

Și Bogdan Mara, directorul sportiv al campionilor, a vorbit despre viitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj.

”Ne dorim să facem o echipă și mai puternică, așa că vor urma investiții importante. Cât despre Dan Petrescu, sincer nu știu absolut nimic. Nu a existat nicio discuție, așa că vom vedea mâine, când ne vom pune la masă să discutăm.

Cel mai mult contează că ne dorim să ne întărim, avem nevoie de mult mai mult, s-a demonstrat că este un proiect serios la CFR”, a mai spus Mara, la Digi Sport.

error: Content is protected !!