CFR Cluj. Biletele sunt aproape epuizate. Cozi uriașe la stadionul CFR-ului cu 30 de minute înainte deschiderii caselor de bilete

Updated on mai 18, 2018 CFR Cluj va juca duminică, de la ora 20.45, meciul decisiv pentru câștigarea titlului în Liga I. Se anunță un stadion plin la acest meci. Biletele pentru jocul cu Viitorul sunt aproape epuizate, iar cozile la case s-au format ieri încă înainte de deschidere.

În momentul redactării acestei știri, bilete disponibile mai erau la peluză, iar la tribună mai sunt câteva zeci de locuri libere.

Sergiu Cacoveanu: „La aproape 2 ani după ce falimentul bătea la usa , Gruia fierbe din nou.

CFR Cluj. Biletele sunt aproape epuizate. Cozi uriașe la stadionul CFR-ului cu 30 de minute înainte deschiderii caselor de bilete 1

Nu mai exista “sunt steliști” , “dinamoviști” toti au un singur gând victoria care ne aduce al 4lea titlu din istorie !
Duminica e meci cu titlul pe masa! CFR Cluj. Biletele sunt aproape epuizate. Cozi uriașe la stadionul CFR-ului cu 30 de minute înainte deschiderii caselor de bilete 2🏆Cu un stadion arhiplin! CFR Cluj. Biletele sunt aproape epuizate. Cozi uriașe la stadionul CFR-ului cu 30 de minute înainte deschiderii caselor de bilete 3🔥”

În acest weekend aflăm campioana din Liga 1, ca şi în sezonul trecut, în ultima rundă. În 2017, Viitorul se impunea cu CFR şi îi “fura” titlul FCSB-ului, iar istoria s-ar putea repeta, doar că cele două cluburi din provincie vor face acum rocada: clujenii sunt în pole-position pentru titlu.

Se vorbeşte deja despre faptul că Hagi intenţionează să trimită mai mulţi jucători de bază la U19, puştii de la Academie jucând în semifinala campionatului, chiar contra echipei din Gruia, scrie digisport.ro

Mircea Lucescu a comentat această variantă şi a dezvăluit că l-ar înţelege pe “Rege” dacă ar proceda aşa.

“Nu cunosc această situaţie. Dacă lucrurile se petrec în felul acesta, îl înţeleg pe Gică. Pentru că pentru el Academia înseamnă mult. Oricum, dacă face asta, o va face în interesul propriei echipe”, a spus “Il Luce”, la Digi Sport Special.

error: Content is protected !!