Cluj vs București. Sorin Moldovan: „În București, doamna Gabriela Firea (cu 7 primării PSD + Guvern PSD) nu este în stare să dezvolte o rețea de metrou deja existentă… În viitorul apropiat, Cluj-Napoca va avea un…”

Updated on mai 15, 2018 Deputatul de Cluj Sorin Moldovan (PNL) a făcut o comparație între Cluj și București.

 Sorin Moldovan: „Este de felicitat inițiativa domnului primar Emil Boc care urmărește dezvoltarea transportului public în municipiul Cluj-Napoca prin construirea unei linii de metrou. În #București, doamna Gabriela Firea (cu 7 primării PSD + Guvern PSD) nu este în stare să dezvolte o rețea de metrou deja existentă.

Cluj vs București. Sorin Moldovan: „În București, doamna Gabriela Firea (cu 7 primării PSD + Guvern PSD) nu este în stare să dezvolte o rețea de metrou deja existentă... În viitorul apropiat, Cluj-Napoca va avea un...” 1
Un astfel de proiect are beneficii multiple atât pentru dezvoltarea orașului cât și pentru locuitorii acestuia. Astăzi, de exemplu, am ajuns la Parlament cu metroul. Ce am câștigat? În primul rând am evitat aglomerația din trafic, apoi am reușit să profit de timpul petrecut pe drum pentru a-mi verifica mail-urile, pe lângă toate acestea am făcut și puțină mișcare. Per total condițiile sunt bune, deși drumul de întoarcere a fost destul de aglomerat și la metrou.

În viitorul apropiat, Cluj-Napoca va avea un sistem subteran de transport, în timp ce Bucureștiul va rămâne blocat în timp, dacă administrația nu se schimbă.
#DeputatDeCluj #MândruDeCluj”

error: Content is protected !!