Clujul cu NOROC! România este în grupa Mondială! Simona Halep a câștigat meciul 3

Updated on aprilie 22, 2018 România s-a calificat în Grupa Mondială a Fed Cup după victoria Simonei Halep, locul 1 WTA, în fața lui Patty Schnyder, în vârstă de 39 de ani, locul 149 WTA, cu scorul 6-2, 6-1.

Simona Halep: „A fost mult mai bine. Ieri a fost copleșitor, nu este ușor să îți cânte imnul și apoi să joci. Adversarul a fost cu multă experiență dar m-am adaptat mai bine.

Sunt bucuroasă că am câștigat aceste două meciuri. Mă simt bine pe zgură de obicei. Contează mult când joci pentru o țară întreagă, suntem obișnuite să jucăm doar pentru noi”.

Romania Fed Cup Team: ROMÂNIA – ELVEȚIA 3-0. NAȚIONALA REVINE ÎN GRUPA MONDIALĂ A FED CUP. Simona Halep a avut nevoie de puțin peste o oră pentru a se impune în fața elvețiencei Patty Schnyder, 6-2, 6-1, și pentru a asigura victoria cu 3-0 a echipei României, victorie echivalentă cu revenirea Naționalei noastre în prima Grupă Mondială a Fed Cup by BNP Paribas.

Clujul cu NOROC! România este în grupa Mondială! Simona Halep a câștigat meciul 3 1 Clujul cu NOROC! România este în grupa Mondială! Simona Halep a câștigat meciul 3 2 Clujul cu NOROC! România este în grupa Mondială! Simona Halep a câștigat meciul 3 3

FOTO: Dan Tautan

error: Content is protected !!