Video Cluj: Emil Boc îmbrățișat de Simona Halep. “Cămaşa de pe mine nu o mai spăl şi nu o mai schimb niciodată. Tremur de emoţie şi de bucurie … şi sigur niciun primar din lume nu va …”

Updated on aprilie 22, 2018 Emoții mari în Sala Polivalentă din Cluj nu doar din partea jucătoarelor. La finalul întâlnirii cu Elveția, primarul Emil Boc a spus că nu îşi va mai spăla şi schimba cămaşa după ce a fost îmbrăţişat de Simona Halep.

“Cămaşa de pe mine nu o mai spăl şi nu o mai schimb niciodată. Tremur de emoţie şi de bucurie şi sigur niciun primar din lume nu va mai avea această onoare”, a declarat Boc pentru News.ro și preluat de Stirile Pro Tv.

Video Cluj: Emil Boc îmbrățișat de Simona Halep. “Cămaşa de pe mine nu o mai spăl şi nu o mai schimb niciodată. Tremur de emoţie şi de bucurie ... şi sigur niciun primar din lume nu va ...” 1

Video Cluj: Emil Boc îmbrățișat de Simona Halep. “Cămaşa de pe mine nu o mai spăl şi nu o mai schimb niciodată. Tremur de emoţie şi de bucurie ... şi sigur niciun primar din lume nu va ...” 2

La finalul meciului cu Patty Schnyder, Halep s-a dus şi a îmbrăţişat mai multe persoane din loja sa, iar apoi s-a întors şi l-a îmbrăţişat şi pe primarul Clujului.

Simona Halep, locul I WTA, a învins-o, duminică, la Cluj-Napoca, pe Patty Schnyder, locul 149 WTA, cu scorul de 6-2, 6-1, aducând României a treia victorie în întâlnirea de baraj cu Elveţia, sinonimă cu calificarea în Grupa Mondială a Cupei Federaţiei după o pauză de trei ani.

Vezi aici Video:

Suces România în Grupa Mondială!

error: Content is protected !!