Cluj, Capitala Suporterilor din România! Emil Boc: „Felicitari si multumiri admirabilului public din Sala Polivalenta … Publicul majoritar este din Cluj-Napoca, dar ne bucuram de fiecare data sa avem suporteri ai echipei Romaniei din toate colturile tarii!! Toti oaspetii nostri au plecat cu …”

Updated on aprilie 22, 2018 Clujul a demonstrat în meciurile contra Elveției că a devenit Capitala României a Suporterilor. Primarul Emil Boc a mulțumit duminică seara tuturor suporterilor din Cluj și din țară care au creat o atmosferă superbă pentru campioanele României, în frunte cu Simona Halep.

Pe Facebook, primarul Emil Boc a scris: „Felicitari si multumiri admirabilului public din Sala Polivalenta din Cluj – Napoca! Ospitalitate, fair-play si sustinere pasionala fara egal pentru echipa Nationala a Romaniei!!

Cluj, Capitala Suporterilor din România! Emil Boc: „Felicitari si multumiri admirabilului public din Sala Polivalenta ... Publicul majoritar este din Cluj-Napoca, dar ne bucuram de fiecare data sa avem suporteri ai echipei Romaniei din toate colturile tarii!! Toti oaspetii nostri au plecat cu ...” 1 Cluj, Capitala Suporterilor din România! Emil Boc: „Felicitari si multumiri admirabilului public din Sala Polivalenta ... Publicul majoritar este din Cluj-Napoca, dar ne bucuram de fiecare data sa avem suporteri ai echipei Romaniei din toate colturile tarii!! Toti oaspetii nostri au plecat cu ...” 2

Romania a castigat meciul cu Elvetia! “Dream team-ul” nostru format din Simona Halep, Irina Begu, Sorana Carstea si Mihaela Buzarnescu a dus echipa Romaniei in Grupa Mondiala la tenis feminin! Bravo, fetelor! Bravo, Federatiei Romane de Tenis, cu aprecieri speciale pentru dl. G. Cosac si Razvan Itu!

As dori, de asemenea, sa felicit admirabilul public din Sala Polivalenta! Am primit atat de multe aprecieri de la Oficiali europeni si Mondiali cu privire la calitatea publicului din Sala Polivalenta din Cluj – Napoca, incat doresc sa va transmit si dumneavoastra aceste aprecieri!

Dumneavoastra, publicul, ati facut si faceti reusitele noastre sportive si mai frumoase! Respect pentru atitudinea fair-play fata de adversari si pentru sustinere fara egal pentru echipele Nationale ale Romaniei ( tenis, gimnastica, baschet, handbal)!

Cluj, Capitala Suporterilor din România! Emil Boc: „Felicitari si multumiri admirabilului public din Sala Polivalenta ... Publicul majoritar este din Cluj-Napoca, dar ne bucuram de fiecare data sa avem suporteri ai echipei Romaniei din toate colturile tarii!! Toti oaspetii nostri au plecat cu ...” 3 Cluj, Capitala Suporterilor din România! Emil Boc: „Felicitari si multumiri admirabilului public din Sala Polivalenta ... Publicul majoritar este din Cluj-Napoca, dar ne bucuram de fiecare data sa avem suporteri ai echipei Romaniei din toate colturile tarii!! Toti oaspetii nostri au plecat cu ...” 4

Publicul majoritar este din Cluj-Napoca, dar ne bucuram de fiecare data sa avem suporteri ai echipei Romaniei din toate colturile tarii!!

Toti oaspetii nostri au plecat cu o imagine exterm de pozitiva cu privire la ospitalitatea cu care au fost primiti si cu privire la atitudinea de respect si fair-play din timpul meciurilor desfasurate in Sala Polivalenta!

Cluj, Capitala Suporterilor din România! Emil Boc: „Felicitari si multumiri admirabilului public din Sala Polivalenta ... Publicul majoritar este din Cluj-Napoca, dar ne bucuram de fiecare data sa avem suporteri ai echipei Romaniei din toate colturile tarii!! Toti oaspetii nostri au plecat cu ...” 5 Cluj, Capitala Suporterilor din România! Emil Boc: „Felicitari si multumiri admirabilului public din Sala Polivalenta ... Publicul majoritar este din Cluj-Napoca, dar ne bucuram de fiecare data sa avem suporteri ai echipei Romaniei din toate colturile tarii!! Toti oaspetii nostri au plecat cu ...” 6

Respect, Cluj-Napoca, Respect, Romania! Impreuna schimbam in bine imaginea Romaniei!”

error: Content is protected !!