Video Cluj: Cum arată Salina Turda, înainte de Semifinala Eurovision România

Updated on februarie 11, 2018 Începând cu ora 21, la Salina Turda are loc Semifinala Eurovision organizată de TVR. Diana Dumitrescu, actriţa care prezintă alături de Cezar Ouatu spectacolul din această duminică, a mărturisit că a pregătit o ţinută specială, având în vedere temperatura scăzută din salină. „Sunt bucuroasă că voi avea ocazia să particip la o premieră absolută în istoria Eurovision, într-un decor extraordinar”, a declarat Diana, înainte de experienţa inedită, potrivit Stirile TVR

Pe Facebook, Eurovision Romania a scris: „Vom petrece aceasta seara fascinanta si impreuna cu Loredana Corchis, frumoasa oradeanca va fi gazda noastra din Camera Verde, o jurista care scrie poezii si realizeaza emisiunea L.EGAL 100% la TVR Cluj – care se va difuza si pe TVR3. Este la Turda cu cea ma mare minune a ei, fetita sa, Vanessa Antonia ( care este o mare fana a lui Feli! ) Video Cluj: Cum arată Salina Turda, înainte de Semifinala Eurovision România 1🙂

Video Cluj: Cum arată Salina Turda, înainte de Semifinala Eurovision România 2

Au mai ramas doua ore pana la spectacol! Cresc emotiile!!”

Eurovision Romania: „A sosit si Elena Gheorghe pentru un concert pe care il va pastra intre cele pretioase, primul sau concert underground”
Vezi aici Video:

“Partenerii internaţionali apreciază curajul TVR de a realiza show-ul în Salina Turda. Mai multe televiziuni din străinătate doresc să preia imaginile de la semifinală. (…) Propunerea de a organiza semifinala în decorul inedit al Salinei Turda a venit din partea domnului primar, un om deosebit de curajos”, a spus Doina Gradea, Directorul general al TVR, pentru Agerpres..

Eurovision Romania: „Pana la ora 21.00 cand incepe show-ul la TVR1, ascultati ecoul din salina si aceste voci celeste… Ad Libitum. Stiati ca reprezentantii Google au trecut salina Turda pe lista celor mai frumoase destinații turistice din lume, alături de piramidele din Egipt și de Marele Canion?”

Vezi aici Video:

“A fost nevoie de mult curaj pentru a realiza acest eveniment. Timp de o săptămână, echipa de organizatori a făcut o muncă titanică şi mă bucur că lucrările sunt aproape finalizate. Vreau să mulţumesc conducerii TVR pentru că a ales să organizeze semifinala alături de noi, iar Turda este, cu această ocazie, în atenţia tuturor”, a spus Cristian Octavian Matei, primarul municipiului Turda.

error: Content is protected !!