Tenismena Ana Bogdan: „Mulțumesc, Cluj! Mulțumesc, România, mulțumesc dragii mei! Am încheiat prima participare sub tricolor învățând. România câștigă, eu învăț. Mulțumesc pentru …”

Updated on februarie 11, 2018 Jucătoarea Ana Bogdan (locul 86 WTA) a fost impresionată de atmosfera de la Sala Polivalentă. Ea a jucat alături de Raluca Olaru în partida de dublu, pierdută cu 4-6, 6-1, 10-6.

Pe Facebook, Ana Bogdan a scris: „Mulțumesc, România, mulțumesc dragii mei! Am încheiat prima participare sub tricolor învățând. România câștigă, eu învăț. Mulțumesc pentru convocare, mulțumesc Sorana, Irina și Raluca! Mulțumesc, Cluj!

Tenismena Ana Bogdan: „Mulțumesc, Cluj! Mulțumesc, România, mulțumesc dragii mei! Am încheiat prima participare sub tricolor învățând. România câștigă, eu învăț. Mulțumesc pentru ...” 1

Mergem înainte!

 Jucătoarea din Sinaia a fost susținută din tribune, printre alții, de fostul campion mondial la box Mihai Leu și de campioana europeană la săritură în înălțime, Monica Iagăr.

“A fost o experiență memorabilă! Mă bucur nespus că am putut face parte din această echipă valoroasă, iar atmosfera de la Cluj a fost de vis. Totul la superlativ! Nu vă închipuiți ce emoții am avut toate jucând în această sală de cinci stele.

Am fost onorate să îl vedem pe domnul primar Emil Boc, care ne-a susținut frenetic în ambele zile. Mi-aș dori să avem mereu astfel de săli și așa organizare cum a fost în acest weekend la Cluj-Napoca”, a spus Ana pentru GSP.ro.

România și-a asigurat calificarea încă din primul meci de duminică, astfel că duelul la dublu nu a mai contat în economia confruntării.

La final, în ciuda rezultatului, cele două au fost aplaudate la scenă deschisă de cei peste 7.000 de spectatori, iar Ana nu a ratat momentul de a face o poză alături de apropiați. Mihai Leu, Monica Iagăr, Danny Ungur (vicepreședintele Federației Române de Automobilism Sportiv, FRAS), dar și părinții și sora ei mai mică, Ioana, sosiți de la Sinaia, și nu în ultimul rând logodnicul acesteia, Norris Măgeanu (președintele FRAS), i-au fost alături în aceste două zile.

Pentru sportiva în vârstă de 25 de ani urmează două săptămâni de pauză, după care va pleca spre America de Nord și de Sud, unde va juca la mai multe turnee.

error: Content is protected !!