(Foto/Video) FELICITĂRI Cluj! Atmosferă de zile mari la România-Canada. Iar momentul Imnului Național … Doar la Cluj se poate

Updated on februarie 10, 2018 Sala Polivalentă din Cluj a arătat sâmbătă ca o sală de meciuri din America. Multă culoare, roșu galben și albastru, entuziasm și suport necondițioant pentru echipa României. Iar la televizor toată țara a văzut de ce echipele României vor să joace la Cluj.

Echipa de Fed Cup a României conduce Canada cu scorul de 2-0 în întâlnirea care se desfăşoară în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în turul I al Grupei Mondiale II, după ce Irina Begu (37 WTA) s-a impus cu scorul de 6-3, 6-7 (4), 6-2 în faţa jucătoarei de origine română Bianca Andreescu (173 WTA).

(Foto/Video) FELICITĂRI Cluj! Atmosferă de zile mari la România-Canada. Iar momentul Imnului Național ... Doar la Cluj se poate 1 (Foto/Video) FELICITĂRI Cluj! Atmosferă de zile mari la România-Canada. Iar momentul Imnului Național ... Doar la Cluj se poate 2

În primul meci de simplu al zilei de sâmbătă, Sorana Cîrstea a câştigat cu scorul de 6-2, 6-2 în faţa jucătoarei canadiene Carol Zhao (138 WTA), informează Digi Sport.

Sorana Cîrstea: “Mulțumesc suporterilor pentru susținere. Joc tenis de 24 de ani și pot să spun că nu am văzut nicăieri o asemenea atmosferă. Mă bucur că am început cu o victorie. Cel mai emoționant moment a fost când mi s-au înmuiat genunchii, în timpul intonării imnului. Cred că aveam pulsul 200”.

Vezi Video cu imnul României la Cluj:

și aici

Irina Begu, citată de hotnews.ro: “Ma simt foarte bine, vreau sa va multumesc pentru sustinere. A fost o atmosfera extraordinara. Emotiile sunt mult mai mari cand joci la Fed Cup. Imi pare rau ca nu am reusit sa inchid in doua seturi, v-am tinut mult mai mult, dar ma bucur ca am reusit sa castig”

(Foto/Video) FELICITĂRI Cluj! Atmosferă de zile mari la România-Canada. Iar momentul Imnului Național ... Doar la Cluj se poate 3 (Foto/Video) FELICITĂRI Cluj! Atmosferă de zile mari la România-Canada. Iar momentul Imnului Național ... Doar la Cluj se poate 4 (Foto/Video) FELICITĂRI Cluj! Atmosferă de zile mari la România-Canada. Iar momentul Imnului Național ... Doar la Cluj se poate 5

Unul dintre fanii din tribună a fost Simona Halep. Cea mai bună jucătoare a echipei României nu este complet refăcută după accidentarea de la Australian Open şi a preferat să nu forţeze. A aplaudat din tribune reuşitele colegelor sale. Suporterii au făcut poze cu ea înaintea primul meci al duelului din Fed Cup.

Românii din tribune au primit-o foarte bine şi pe Bianca Andreescu. Jucătoarea are origini româneşti şi a fost convocată în echipa Canadei deşi are doar 17 ani. Este considerată una dintre cele mai promiţătoare tinere jucătoare ale lumii. La 15 ani ocupa primul loc în clasamentul junioarelor de vârsta sa.

(Foto/Video) FELICITĂRI Cluj! Atmosferă de zile mari la România-Canada. Iar momentul Imnului Național ... Doar la Cluj se poate 6 (Foto/Video) FELICITĂRI Cluj! Atmosferă de zile mari la România-Canada. Iar momentul Imnului Național ... Doar la Cluj se poate 7 (Foto/Video) FELICITĂRI Cluj! Atmosferă de zile mari la România-Canada. Iar momentul Imnului Național ... Doar la Cluj se poate 8

Simona Halep pentru Digi Sport;
”După două săptămâni, ieri a fost prima zi în care am jucat un pic. Mi-am dat drumul, mă simt bine, dar piciorul mai e un pic umflat.
Am muncit destul de mult în iarnă. Am avut o perioadă de antrenament foarte bună, iar jocul meu a venit de la sine, am început să lupt până la capăt.

E foarte plăcut momentul acesta. E cel mai bun moment al carierei mele. Mă bucur că sunt oameni care vor o poză sau un autograf, dar în timpul meciului trebuie să respectăm adversarele”

(Foto/Video) FELICITĂRI Cluj! Atmosferă de zile mari la România-Canada. Iar momentul Imnului Național ... Doar la Cluj se poate 9 (Foto/Video) FELICITĂRI Cluj! Atmosferă de zile mari la România-Canada. Iar momentul Imnului Național ... Doar la Cluj se poate 10 (Foto/Video) FELICITĂRI Cluj! Atmosferă de zile mari la România-Canada. Iar momentul Imnului Național ... Doar la Cluj se poate 11 (Foto/Video) FELICITĂRI Cluj! Atmosferă de zile mari la România-Canada. Iar momentul Imnului Național ... Doar la Cluj se poate 12

Vezi aici Video cu Simona Halep:

Duminică, de la ora 12,00, în al treilea meci al întâlnirii România – Canada, Irina Begu (37 WTA) o va întâlni pe cea mai bine clasată jucătoare a echipei oaspete, Carol Zhao, numărul 138 mondial. Acest meci va fi urmat apoi de întâlnirea dintre Sorana Cîrstea (38 WTA) şi Bianca Andreescu (173 WTA). În partida de dublu se vor înfrunta cuplurile Ana Bogdan/Raluca Olaru şi Katherina Sebov/Gabriela Dabrowski, dar, în funcţie de rezultat, se pot opera modificări în componenţa perechilor.

error: Content is protected !!