Video Cluj: O jurnalistă din Canada, fascinată de Salina Turda: „Lacul e ca în lumea lui Harry Potter…Ce atracţie, aici, în România!”

Updated on februarie 8, 2018 Jurnalista canadiană Caroline Anderson, care a sosit la Cluj pentru meciul de Fed Cup din weekend dintre România şi Canada, a rămas impresionată de frumusețile țării noastre.

Editor la site-urile Federaţiei Canadiene de Tenis şi Rogers Cup, Anderson a ajuns în ţara noastră luni, după escale la Zagreb şi Varşovia, informează digisport.ro

Video Cluj: O jurnalistă din Canada, fascinată de Salina Turda: „Lacul e ca în lumea lui Harry Potter...Ce atracţie, aici, în România!" 1

Ea s-a arătat surprinsă de gramajul primei cafele comandate pe tărâm românesc. “Ţara este frumoasă, lumea este foarte prietenoasă, iar cafeaua mare este cu adevărat mare”, a scris aceasta.

Jurnalista din Canada a vizitat Salina Turda, de unde a postat un filmuleţ. “Este uimitor. E incredibil, designerii au făcut o treabă fantastică. Lacul e ca în lumea lui Harry Potter. Ce atracţie, aici, în România!”, s-a arătat surprinsă Caroline Anderson.

Vezi video aici:

Ziarista a dezvăluit că a mers apoi la un restaurant local, unde a mâncat langoşi, kurtoskalacs şi ciorbă de burtă, înainte de a reveni la Cluj.

error: Content is protected !!