Cluj: „Să știți că avem șanse pentru un viitor frumos la noi in țară! … Floreşti, în jurul orelor 24. Un om își căuta cățelul pierdut și m-a întrebat dacă nu cumva l-am văzut … partea opusă pe trotuar era un grup de 6-7 tineri care au ieșit de la un restaurant. Am rămas …”

Updated on februarie 6, 2018 Un locuitor din Florești a povestit o întâmplare de miez de noapte cu un câine pierdut și găsit.

Zilele trecute, Paslariu Ovidiu a postat pe grupul Grupul celor care traiesc in Floresti sau Cluj: „Floreşti, în jurul orelor 24. Un om își căuta cățelul pierdut și m-a întrebat dacă nu cumva l-am văzut, i-am răspuns că nu, iar omul a plecat în continuare ca sa-l caute.

Cluj: „Să știți că avem șanse pentru un viitor frumos la noi in țară! ... Floreşti, în jurul orelor 24. Un om își căuta cățelul pierdut și m-a întrebat dacă nu cumva l-am văzut ... partea opusă pe trotuar era un grup de 6-7 tineri care au ieșit de la un restaurant. Am rămas ...” 1

După vreo 2 minute, il găsește cățelușa mea, dar omul deja plecase. Între timp pe partea opusă pe trotuar era un grup de 6-7 tineri care au ieșit de la un restaurant. Am rămas profund uimit cum acel grup de tineri a înțeles situația, le-am povestit pe scurt întâmplarea, au traversat drumul si au venit ca să mă ajute sa-i găsim proprietarul. Grupul de tineri a făcut poze la cățel pentru al pune pe grupurile de socializare din Floreşti.

M-au rugat insistent sa ma ajute sa reținem cățelul, le-am spus că voi posta si eu si ca cred ca mă voi descurca cumva. Le-am spus cum arăta masina proprietarului si au plecat după ce le-am mulțumit acelor tineri cu un simț civic si o bunătate rar întâlnită. Sunt convins ca acel grup de tineri frumoși ar fi sărit oricand in apă sau in foc pentru un om aflat in pericol, oameni deosebiți, oameni care pot schimba o țară. Au plecat iar câteva sute de metri mai încolo au recunoscut masina proprietarului si l-au îndrumat spre mine.

Nu poți fi decât fericit sa cunoști astfel de oameni frumoși. Vine proprietarul catelului, facem cunoștință, iar surpriza mare, un om deosebit. Este un tânăr polițist român, un om cu caracter, un om super fain. Nu poți decât să te bucuri când vezi ce consateni faini ai, oameni adevărați si clar, bine crescuți.

Avem șanse pentru un viitor frumos la noi in țară!! “Cățelul” de fapt era o cățelușa Ciobănesc Belgian si o cheamă Kenia, o frumusețe. După care am aflat ca provine din cuibul de campioni a lui Adrian Ciorca.

Să știți că există oameni frumoși!!”

error: Content is protected !!