(Video) U BT Cluj, primire de campioni la aeroport

Updated on mai 28, 2017 Baschetbaliştii lui U-BT Cluj sunt campionii României după şase ani de aşteptare. Ardelenii au câştigat şi meciul trei al finalei cu Steaua, chiar pe arena roş-albaştrilor. EEi au fost primiți ca niște campioni pe Aeroport după revenirea de la București.

Aflată la o victorie distanţă de titlul naţional, U-BT Cluj a avut iniţiativa în startul primei partide a finalei de pe terenul Stelei şi s-a instalat la conducere. La pauza mare, campioana de acum şase ani avea un avantaj de cinci puncte, iar la reluarea partidei, s-a distanţat. Coordonatorul Adamovic a făcut diferenţa în sfertul trei, cu o serie de pase de manual, informează digi24.ro. 

(Video) U BT Cluj, primire de campioni la aeroport 1

Pentru stelişti, primele trei sferturi au fost de coşmar pentru că nu au reuşit să marcheze mai mult de 14 puncte în niciunul dintre ele şi, înainte de ultimele zece minute, s-au văzut conduşi la 15 puncte diferenţă. Ultimul sfert a adus cele mai multe reuşite pentru cele două rivale, iar U-BT Cluj s-a impus cu 75-61 şi este noua campioană, fără să piardă vreun meci în finala cu Steaua.

Vezi aici Video postat de CjSport RO pe Youtube.com:

FELICITĂRI!

error: Content is protected !!