Cluj. Emil Boc: „Sperăm că nu vom fi niciodată ținta unor asemenea demenți ca la Manchester!”. Vezi ce spune primarul de spre Zilele Clujului:

Updated on mai 24, 2017 Primarul Clujului, Emil Boc, a fost invitat marți la Realitatea FM unde a vorbit, printre altele, și despre atentatul din Manchester și despre cât de pregătite sunt autoritățile din acest punct de vedere pentru marile evenimente de anul acesta.

Emil Boc: „Nu este o veste plăcută. În prag de noapte am aflat și noi știrea. E dureros. Nu te poți apăra în fața nebuniei și a iraționalului. Când un om își pune un ghiozdan în spate cu explozibil și vrea să moară, cum te poți apăra.
Oricât ai fi de bine pregătit, informat, asemenea lucruri nu pot fi prevenite în totalitate.
Cluj. Emil Boc: „Sperăm că nu vom fi niciodată ținta unor asemenea demenți ca la Manchester!”. Vezi ce spune primarul de spre Zilele Clujului: 1

Erau mulți copii acolo, asta este partea cea mai tragică. Oameni nevinovați, tineri care vroiau pur și simplu să se simtă bine.

Ca părinte nici nu mai știi ce să-i zici la copil, unde să se ducă. Tot timpul ai o strângere de inimă.

Sperăm că nu vom fi niciodată ținta unor asemenea demenți. Pot să vă spun că pentru fiecare eveniment care se organizează la Cluj există o colaborare excepțională și pe orizontală, și pe verticală pe intelligence pentru a preveni, pentru a avea informații, pentru a avea grijă. De fiecare dată, în fiecare an.

Din perspectiva asta, clujenii să știe că autoritățile statului își fac datoria la cel mai înalt nivel.
Mă refer la toate evenimentele mari, chiar și la Zilele Clujului. Toate evenimentele care presupun aglomerări.

Vreau să mulțumesc și să felicit autoritățile statului român de la Cluj pentru implicare și colaborare. E un sentiment de încredere pe care ți-l conferă această colaborare.

După cum ați văzut, toate evenimentele organizate la Cluj au avut succes până acum și sunt convins că vor fi în continuare la fel”.

error: Content is protected !!