Cluj: CONCURS! Alergător vs pilot de raliu prin traficul infernal din oraș. Cine câștigă?

Updated on mai 18, 2017 Frăţia Bărboşilor, un ONG din Cluj, organizează vineri, 19 mai, o competiție prin traficul infernal din Cluj între 4 alergători şi un pilot de raliuri. Cei patru vor alerga pe trotuare şi piste, iar pilotul, pe şosea. Cine câștigă?

„Cluj, 19 mai 2017
#aleargăClujul: Alergi din plăcere, alergi pe vreme bună, pe ploaie, pe ninsoare, alergi oriunde și oricând, ești alergare. Hai, atunci, #aleargăClujul! Cluj: CONCURS! Alergător vs pilot de raliu prin traficul infernal din oraș. Cine câștigă? 1

(foto:  Lala Panait)

Titus Crăciun, Rareș Iordache, Andrei Sovereșan, Adrian Coman – membru Beard Brothers, și pilotul Danny Ungur au răspuns pozitiv unei provocări inedite: alergător vs pilot de raliu prin traficul infernal din Cluj-Napoca.

Astfel, vineri, în 19 mai, de la ora 17.00, ne întălnim în Piața Gării. De aici, cei patru alergători vor porni spre Sala Sporturilor Horia Demian cot la cot cu pilotul. Ei, pe trotuare și piste, pilotul, bară la bară în traficul din oraș. Traseul ales este următorul: Piața Gării- Horea- Eremia Grigorescu- Splai- Sala Sporturilor. Vom vedea cine va ajunge primul, alergătorul sau pilotul?

De ce? Pentru că am dorit să ridicăm un nou semn de întrebare în privința traficului din Cluj-Napoca. Tocmai de aceea, am ales patru alergători cu grade diferite de pregătire, de la ultra-maratonist până la pasionat de alergare sau individ care să nu aibă foarte multe lucruri în comun cu alergarea.

Campania reprezintă puterea noastră ca oameni, reprezintă spiritul civic, reprezintă puterea exemplului, reprezintă: HAI SĂ NU MAI AȘTEPTĂM, HAI SĂ FACEM! Hai să…luăm Clujul la picior și să ne mai lăsăm mașinile acasă!

Proiectul #aleargăClujul dă start campaniei 5G by Beard Brothers. O să reinventăm G-ul și o să îl transformăm în 5G- 5 ways to Go: Go by the Bus, Go with the bike, Go Car Sharing, Go on foot, GO PUBLIC.

Tu alergi Clujul, Clujul întreg aleargă! #aleargăClujul”

error: Content is protected !!