„Programul BykeShare sau ClujByke este o bătaie de joc … Dacă dau un telefon la asa-zisul call-centre, aia nu stiu nici macar sa salute, d-apoi sa mai dea informatii…. Mai rău ca pe vremea împușcatului, birocrația învinge competența”

Updated on mai 17, 2017 Primăria Cluj-Napoca a reluat în aprilie procedura de emitere a cardurilor însă, se pare că servicul lasă mult de dorit la ora actuală.

Pe platforma domnuleprimar.ro A.V. i-a scris primarului Emil Boc: „Programul BykeShare sau ClujByke este o bataie de joc. Functionarea statiilor este haotica, daca dau un telefon la asa-zisul call-centre, aia nu stiu nici macar sa salute, d-apoi sa mai dea informatii.
„Programul BykeShare sau ClujByke este o bătaie de joc ... Dacă dau un telefon la asa-zisul call-centre, aia nu stiu nici macar sa salute, d-apoi sa mai dea informatii.... Mai rău ca pe vremea împușcatului, birocrația învinge competența” 1

Zic ca de defectiuni se ocupa Primaria, nu ei. Ar fi interesant de ce anume se ocupa firma aia, absolut incomptenta, care cica administreaza sistemul. Dau telefon la primarie, statia din Piata Agarbiceanu e nefunctionala de vreo saptamana, vreu sa stiu daca si cand se remediaza defectiunea.

Acolo, o duduie flegmatica si care habar n-are de nimic, zice sa fac o sesizare in scris, daca vreau un raspuns. De scrisori si corespondenta e momentul, ce sa zic!

Mai rau ca pe vremea impuscatului, birocratia invinge competenta. Proiectul a functionat relativ bine, pana s-a facut receptia oficiala, dupa care a luat-o razna.

Biciclete care scartaie din toate incheieturile (asta dupa revizia de 3-4 luni de iarna), lipsa farurilor si a soneriilor, contar legii, statii disfunctionale, panouri nefunctionale, statiile din centru sunt permanent pline, cele din cartiere, multe din ele fara biciclete, etc.

Proasta administrare si incompetenta, la ele acasa. Pacat de banii aruncati aiurea pe proiectul asta, poate se trezeste vren controlor de pe la UE sa va ceara inapoi banii cu care a fost finantat proiectul!”

error: Content is protected !!