(Video) În Cluj ca în West-Falia, Germania? Dacă nu metrou atunci un tren suspendat peste Someș, de la Florești spre Aeroport

Updated on mai 17, 2017 Un clujean îi propune primarului Emil Boc să construiască, în loc de metrou, un tren suspendat care să urmeze cursul Someșului și care ar face minuni de la Florești până la Aeroport.

Pe platforma domnuleprimar.ro, T. J. V. a scris: „Stimate Dl. Primar , am tot auzit varianta unui metrou , din punctul meu de vedere e mult pre costisitoare si relieful clujului nu cred ca permite acest lucru, in consecinta doresc sa va ofer o solutie care tinutul West-Falia din Germania au adoptat acum mai bine de 20-30 de ani si costurile si deranjul facut in oras ar fii minim.

(Video) În Cluj ca în West-Falia, Germania? Dacă nu metrou atunci un tren suspendat peste Someș, de la Florești spre Aeroport 1

Chiar am putea folosi albia raului Somes pentru a instala acest tren suspendat, atentie nu e monorail asa cum il stim noi astazi , dar se aseamana destul de mult si costa cam jumatate ca si pret:

https://en.wikipedia.org/wiki/Wuppertal_Suspension_Railway#/media/File:Schweb09112005-028.JPG , am fost personal in Wuppertal si pot sa zic ca am fost impresionat consider ca este mult mai benefica iar din punct de vedere arhitectural , ar trebui sa fim realisti, la cum arata Clujul acuma , daca suspendam pe dedeasupra Somesului un astfel de tren din Floresti si pana la aeroport cu anumite devieri pe strazi fara arhitectura am face o treaba foarte buna.

Oricum daca nu gasiti o solutie si eu ca investitor ma gandesc serios sa ma re-orientez, va urez mult spor la munca si sa aud de bine!”

(Video) În Cluj ca în West-Falia, Germania? Dacă nu metrou atunci un tren suspendat peste Someș, de la Florești spre Aeroport 2

CVezi aici Video:

Crezi că ar fi bună soluția?

error: Content is protected !!