Cluj vs București. „15.000 de lei pentru tinerii căsătoriți din Bucuresti este o sumă numai bună ca să începi o viață civilizată la Cluj.

Updated on mai 16, 2017 Primăria București a anunțat un proiect prin care dorește să ofere un stimulent financiar de 1500 de lei/familie pentru tinerii care se căsătoresc. Proiectul se află pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu General de joi, iar dacă va trece tinerii căsătoriți vor putea accesa acești bani pe baza unei cereri, precum si a unei copii conform cu originalul a certificatului de casatorie, informează hotnews.ro și preluat de romani-buni.info. Ce ar putea face tinerii căsătoriți cu acești bani? Să înceapă o viață civilizată la Cluj, spune un fost consilier la ministerul Energiei, chiar dacă greșește un pic suma 🙂

Pe Facebook, fostul consilier la ministerul Energiei, Dan Ionescu, a scris: „15.000 de lei pentru tinerii căsătoriți din Bucuresti sunt o suma numai buna ca sa începi o viața civilizata la Cluj”.

Cluj vs București. „15.000 de lei pentru tinerii căsătoriți din Bucuresti este o sumă numai bună ca să începi o viață civilizată la Cluj. 1

(foto: Portik Ferike)

Raluca Cojocaru da, numai că trebuie să te căsătorești de 10 ori. că Firea oferă numai 1.500 lei

Beni Goace Te-au dat peste cap complet prețurile alea de la cantina Parlamentului… Firea dă doar 1,5 lei de cuplu, mă.

Dan Ionescu Măcar sa ajungă de o ciorba

Irene Ciobotaru  Da’ ce-aveti cu Clujul? Cu ce v-a gresit? Voluntariul nu e bun ,ca vine brausorul maicutei in fiecare an?

Paicu Ioana Mihaela Clujul e mai frumos si mai curat decat Bucurestiul!

Stimulentul financiar poate fi solicitat in termen de 45 de zile calendaristice de la data casatoriei, conform certificatului de casatorie.

error: Content is protected !!