FELICITĂRI! U BT Cluj în finala Ligii împotriva echipei Steaua CSM EximBank

Updated on mai 15, 2017 Universitatea Cluj s-a calificat în finala Ligii Naționale de Baschet după ce a trecut, cu mari emoții, de CSM Oradea. După patru meciuri scorul general a fost de 2-2, iar jocul decisiv s-a disputat la Cluj Napoca.

Clujul a reuşit să învingă Oradea, la capătul unei serii în care fiecare echipă şi-a apărat terenul proriu. Clujenii şi-au adjudecat primele două meciuri, Oradea a egalat după jocurile 3 şi 4, iar baschetbaliştii de la U au închis cu victorie în manşa a cincea.FELICITĂRI! U BT Cluj în finala Ligii împotriva echipei Steaua CSM EximBank 1

(foto u-bt.ro)

Cu Kyndall Dykes în rol principal (21 puncte), Clujul a preluat conducerea în prima jumătate a partidei decisive, iar mai apoi a reuşit să conserve: a câştigat primul sfert la un punct (18-17), şi-a construit un ecart liniştitor înainte de pauză, cu un al doilea interval de 26-17 şi a rezistat asaltului campioanei.

Oradea a câştigat ultimele două sferturi, 21-20 şi 23-20, dar scorul final a rămas favorabil gazdelor, informează prosport.ro
U-Banca Transilvania se califică, astfel, în finala Ligii Naționale, acolo unde îi așteaptă Steaua CSM EximBank. Primele două meciuri se vor disputa la Cluj-Napoca, în Sala Sporturilor ”Horia Demian”, în 19 și 21 mai.

4-0 este scorul întâlnirilor directe U BT Cluj – Steaua CSM EximBank în sezonul 2016/2017

error: Content is protected !!