„La Cluj e alta lume….am rămas surprins de modul cum am fost tratat… La Aiud la spital am avut o experienta tristă …am fost tratat mai rau ca un cîine”

Updated on mai 9, 2017 Clujul impresionează și prin calitatea medicilor. Este adevărat, nu a tuturor. Însă comparativ cu ce se întâmplă în alte orașe la noi medicii au multe clase peste, cel puțin la bun simț.

Pe Facebook, Bunea Dorin a scris: Aceasta este clinica de ortopedie la care am fost tratat cu problema mea de la genunche ,adică am fost operat.
„La Cluj e alta lume....am rămas surprins de modul cum am fost tratat... La Aiud la spital am avut o experienta tristă ...am fost tratat mai rau ca un cîine” 1

La Aiud la spital am avut o experienta tristă …am fost tratat mai rau ca un cîine…adică, nu am fost tratat deloc ..ci trimis acasă ..mai spunea un asistent de la serviciul de urgente a Spitalului Aiud..domnul Oprita Daniel …pe pagina unei colege de la Spitalul Aiud. citez…asteptăm să moară domnul Bunea de ciroză ,că de infart mai scapă..

La Cluj e alta lume….am rămas surprins de modul cum am fost tratat ..începînd de la medicul care m-a tratat domnul doctor Picos Mihai…si pîna la infirmiera ,sunt niste oameni minunati..nu a trebuit sa mă rog de nimeni ,au venit ei si m-au intrebat ..

domnu Bunea ai nevoie de un calmant ..de alte necesitati…înainte de operatie a venit anestezistul s-a pus langă mine pe pat si m-a intrebat dacă am suferit de anumite boli..dacă i-mi este frică etc.

Mi-a spus ca i-mi face Rahianestezie si că totul va fi ok..In ce priveste medicul care m-a tratat domnul doctor Picos Mihai este un om minunat..un specialist in domeniu ortopedic…venea de 3 -4 ori pe zi sa vada cum decurge operatia..si nu numai la mine la toti pacienti pe cate îi avea dînsu…

„La Cluj e alta lume....am rămas surprins de modul cum am fost tratat... La Aiud la spital am avut o experienta tristă ...am fost tratat mai rau ca un cîine” 2

SA ÎI DEA DUMNEZEU SANATATE…SĂ MAI POATĂ TRATA SI PE ALTI PACIENTI….TRANSMIT PE ACEASTĂ CALE MI DE MULTUMIRI CONDUCERI CLINICI DE ORTOPEDIE CLUJ NAPOCA ,,DOMNULUI DOCTOR PICOS MIHAI …SI INTREGULUI PERSONAL DE LA CLINICĂ …AM RAMAS FOARTE IMPRESIONAT DE MODUL CUM AM FOST TRATAT PE PERIOADA CÎT AM FOST INTERNAT…”

error: Content is protected !!