Cluj: „Asa se circula in 2017 la ora 8:30 dimineata, cu asemenea mijloc de transport in comun, plus ca oamenii asteapta intre 10″-15″ (minute) dupa urmatorul autobuz care de asemenea e arhiplin!!!”. Tu pe ce linii ai probleme?

Updated on mai 8, 2017 Clujenii continuă să fie nemulțumiți de CTP pentru modul în care știe să managerieze o parte din trasnportul în comun.

Pe pagina de Facebook a primarului Emil Boc, Zsolt Domos‎ a postat o fotografie cu mesajul: „Asa se circula in 2017 la ora 8:30 dimineata, cu asemenea mijloc de transport in comun,plus ca oamenii asteapta intre 10″-15″ (minute) dupa urmatorul autobuz care de asemenea e arhiplin!!! Cluj: „Asa se circula in 2017 la ora 8:30 dimineata, cu asemenea mijloc de transport in comun, plus ca oamenii asteapta intre 10"-15" (minute) dupa urmatorul autobuz care de asemenea e arhiplin!!!”. Tu pe ce linii ai probleme? 1👏Cluj: „Asa se circula in 2017 la ora 8:30 dimineata, cu asemenea mijloc de transport in comun, plus ca oamenii asteapta intre 10"-15" (minute) dupa urmatorul autobuz care de asemenea e arhiplin!!!”. Tu pe ce linii ai probleme? 2👍 minunat!!!”

Cluj: „Asa se circula in 2017 la ora 8:30 dimineata, cu asemenea mijloc de transport in comun, plus ca oamenii asteapta intre 10"-15" (minute) dupa urmatorul autobuz care de asemenea e arhiplin!!!”. Tu pe ce linii ai probleme? 3

Clujenii continuă sesizările pe platforma mycluj.e-primariaclujnapoca.ro înființată de primaria Cluj.
Sesizare
In data de 06.05.2017, ora 16:45, pe traseul busului 24B dinspre Polus spre Iulius (bus 820), soferul a condus autovehicolul foarte haotic: frane bruste, nervi, claxoane, usi bruscate etc.

Intrucat acest lucru este periculos atat pentru calatori, cat si autovehicolului in sine (partea tehnica, cel putin), rog luarea de masuri potrivite astfel incat soferii sa nu mai aiba acest comportament deviant in timpul orelor acestora de lucru. Multumesc anticipat!

Sesizare
Buna ziua, Sesizarea mea e mai.mult o propunere. Circul spre emerson zilnic cu 102 L, tramvaiul face foarte mult timp (30 minute)pe portiunea sala sporturilor- baritiu. Asta din cauza ca tramvaiului nu i se acorda banda dedicata.

Va rog sa luati in considerare optiunea de a avea banda dedicata tramvai de la spaiul independentei intersecție cu Coșbuc pana la intersecția cu baritiu. Apoi faceti sens unic pe strada Iuliu Hossu spre centru, si 2 benzi spre manastur vor rămâne pe splaiul independentei.

Va rog luați măsuri pt a încuraja transportul în comun. As fi recunoscătoare daca imi puteți spune adresa de email unde as putea sa imi trimit propunerea, in cazul in care dvs nu sunteți in masura sa o rezolvati.

error: Content is protected !!