Video Cluj: 900 de câini eutanasiați? “Sunt cainii clujenilor si pentru ca rata adoptiilor a fost mereu mai mica decat cea a abandonului am ajuns la sute de caini. Vreau sa fac un apel ca am ajuns in situatia in care nu mai pot sa am grija de ei”

Updated on mai 3, 2017 Cei 900 de câini adăpostiți de clujenaul Radu Termure sunt în continuare în pericol de a fi eutanasiați din cauza lipsei unui spațiu.

Animalele trebuie mutate în altă locație deoarece proprietarii fermei in care azi functioneaza refugiul au decis sa dea o noua destinatie cladirilor vechi de zeci de ani, degradate, cu acoperisuri distruse, si fara niciun fel de utilitati (apa, curent electric, canalizare, gaz).

Video Cluj: 900 de câini eutanasiați? "Sunt cainii clujenilor si pentru ca rata adoptiilor a fost mereu mai mica decat cea a abandonului am ajuns la sute de caini. Vreau sa fac un apel ca am ajuns in situatia in care nu mai pot sa am grija de ei” 1

Radu Termure, cel care are grija de caini de mai bine de 10 ani, cere sprijinul asociatiilor dar si a celor care pot sa ii ofere un loc unde sa duca animalele in siguranta. Astazi, 30 dintre ei au fost dusi deja la un adapost din Craiova, insa numarul celor ramasi este, in continuare, unul mare, informeaza stirileprotv.ro

“Sunt cainii clujenilor si pentru ca rata adoptiilor a fost mereu mai mica decat cea a abandonului am ajuns la sute de caini. Vreau sa fac un apel ca am ajuns in situatia in care nu mai pot sa am grija de ei. Suntem evacuati de aici. Vreau sa cer asociatiilor, care vor sa adopte acesti caini, sa o faca pentru ca in 30 de zile trebuie sa parasesc spatial, dar am avea nevoie si de sponsori ca sa putem sa gasim un alt spatiu sa mutam cainii ramasi ca sa am grija de ei in continuare”, spune Radu Termure.

O prima asociatie, din Craiova, i-a venit in ajutor.

Aurelia Loaca, Reprezentant al unei asociatii: “Am venit astazi sa luam 30 de catei ca sa il ajutam pe acest om care face asta din dragoste pentru asnimale. Este un exemplu pentru noi ii vom duce la Craiova la centrul de care eu am grija.”

Video Cluj: 900 de câini eutanasiați? "Sunt cainii clujenilor si pentru ca rata adoptiilor a fost mereu mai mica decat cea a abandonului am ajuns la sute de caini. Vreau sa fac un apel ca am ajuns in situatia in care nu mai pot sa am grija de ei” 2

Cei care doresc pot dona și aici: https://www.gofundme.com/radu-and-950-strays

Vezi video aici:

Pentru construirea noului adăpost este nevoie de un teren cu o suprafata de minim 5 ha, care costa intre 15.000-20.000 euro (la o distanta de 25-50 km de Cluj-Napoca) sau aprox. 100.000 euro in apropierea orasului Cluj-Napoca.

error: Content is protected !!