„La Cluj, sar gimnaştii, la Bucureşti, iepurii. Autorităţile locale din Bucureşti s-au izbit de competiţia asta ca valul de stâncă”

Updated on aprilie 23, 2017 Într-un editorial pentru gsp.ro, Maria Andrieș critică primăria București că nu a fost în stare să organizeze Campionatul European de Gimnastică.

„Autorităţile locale din Bucureşti s-au izbit de competiţia asta ca valul de stâncă. Şi-au adunat forţele, au promis, s-au năpustit. La noua Polivalentă nu s-a pus piatră pe piatră. Acum doi ani, presată de termenele limită ale FRG, Primăria Capitalei încă se agita să descâlcească licitaţia pentru sală. După ce turneul a fost mutat la Cluj, s-a relaxat.
„La Cluj, sar gimnaştii, la Bucureşti, iepurii. Autorităţile locale din Bucureşti s-au izbit de competiţia asta ca valul de stâncă” 1
„La Cluj, sar gimnaştii, la Bucureşti, iepurii. Autorităţile locale din Bucureşti s-au izbit de competiţia asta ca valul de stâncă” 2

Clujenii au abordat găzduirea Europenelor foarte calm încă din start. Sala era gata, urma să fie dotată cu echipamente de concurs, achiziţionate de la fabricantul recomandat de federaţia internaţională. Nu rămânea prea mult loc de compuneri pe teme date în caietul de sarcini.

Bugetul total al competiţiei este de 1,6 milioane de euro, bani daţi în majoritate de Guvern. Primăria Cluj, scrie presa locală, a alocat 70.000 de euro pentru CE. Mda. S-a făcut de râsul iepuraşilor agăţători şi al găinilor cu ouă de plastic din Bucureşti, care au sărit pe etichetă de 175.000 de euro”.

 

Program transmisiuni TVR

„La Cluj, sar gimnaştii, la Bucureşti, iepurii. Autorităţile locale din Bucureşti s-au izbit de competiţia asta ca valul de stâncă” 3

Duminică, 23 aprilie

  • 12.40 – Studio Gimnastică artistică. Comentatori:Costin Deşliu, Monica Roşu, Andreea Răducan
  • 13.30 – Finalele pe aparate (3M , 2F) şi Ceremonii de  premiere. Comentator Alina Alexoi
  • 17.00 – Studio Gimnastică artistică. Comentatori:Costin Deşliu, Monica Roşu, Andreea Răducan

Vezi aici Video cu aurul de la sol obținut de Marian Drăgulescu:

Hai România!

error: Content is protected !!