„Cluj Arena și Sala Polivalentă, două construcții ce au dat Clujului statutul incontestabil de România actuală, România modernă”, producător TVR

Updated on aprilie 14, 2017 Producătorul TVR Septimiu Sărățeanu, este impresionat de dezvoltarea Clujului. „Faptul ca revin in Cluj , poate mai des decat in Iasi orasul natal, imi arata ca aici se intampla lucruri ce se dovedesc interesante pentru meseria mea .”

Pe Facebook, Septimiu Sarateanu  a postat două fotografii cu mesajul: „Cluj Arena si Sala Polivalenta doua constructii ce au dat Clujului statutul incontestabil de Romania actuala , Romania moderna”

„Cluj Arena și Sala Polivalentă, două construcții ce au dat Clujului statutul incontestabil de România actuală, România modernă”, producător TVR 1

Tot pe Facebook, Septimiu Sarateanu a mai postat un video cu mesajul:  „Si am ajuns la Cluj …De fiecare data cand privesc orasul de pe Dealul Feleacului imi da un sentiment de placere si bucurie pentru ca revin intr-un oras extrem de viu si de dinamic care evolueaza de la an la an .

Faptul ca revin in Cluj , poate mai des decat in Iasi orasul natal, imi arata ca aici se intampla lucruri ce se dovedesc interesante pentru meseria mea .

De luni o parte dintre povestile si oamenii Clujului le veti intalni la TVR 1 la 1 Matinal , emisiune prezentata de Maria Linda, Andra Petrescu si Dorin Chiotea. Sa ne vedem cu bine din 17 aprilie de la ora 7.oo!”

error: Content is protected !!