Cluj: „Sunt insarcinata si am ajuns sa ma tem sa ies la cumparaturi! Azi in jurul orei 20 eram la Profi in Piata Marasti …”

(Last Updated On: April 19, 2017)

Problema cerșetoriei este una destul de serioasă. Ca un oraș bogat al României, Clujul atrage un număr mare de cerșetori. La un moment dat Primăria a decis să lupte cu acest fenomen prin lipirea de afișe.

Pe platforma domnuleprimar.ro, C.A. i-a scris lui Emil Boc: „Am 25 de ani, sunt doctoranda, sunt insarcinata si am ajuns sa ma tem sa ies la cumparaturi!

Azi in jurul orei 20 eram la Profi in Piata Marasti, in fata magazinului era o persoana (de gen feminin) de etnie rroma cu un copil de mana, statea si cersea, tinea copilul in picioare (copil cu drepturi, copil cu dreptul la educatie si la copilarie).

Pentru ca am refuzat sa ii dau ceva si i-am spus sa duca acasa copilul, am fost blestemata citez: „sa dea Dumnezeu sa mori, sa crapi, sa mori la nastere si copilul sa fie crescut de altii”.

Spuneti-mi Domnule Primar este normal asa ceva? este normal intr-un oras studentesc, un oras cultural? Spuneti-mi cum voi iesi eu la cumparaturi, stiind ca acolo intalnesc mereu potentiale pericole?

Daca eram lovita? Daca pateam ceva? Care e solutia? Sa stau inchisa in casa? Sa accept abuzul? Sa ii ofer ceea ce doreste si sa tac de teama? Traim intr-o tara condusa de vointa rromilor si cersetorilor?

Va rog sa luati atitudine! Refuz sa cred ca intr-un oras atat de dezvoltat cersetorii fac legea! In ce autoritati sa ne mai incredem? In cine avem un sprijin? Ma tem pentru viata mea si a copilului meu nenăscut! Va rog luati atitudine impotriva cersetoriei si abuzului emotional! Luati atitudine prin fapte, nu prin afise! Eu am votat pentru fapte, nu vorbe!”