Centura Clujului. Blocaj intenționat? „Guvernul PSD nu da, încă, semne că ar dori să demareze studiile de fezabilitate pentru acest proiect”, director Primărie

Updated on martie 31, 2017 Acum un an, guvernul Cioloș a introdus Centura Metropolitană în Masterplanul General de Transport al României urmând să fie construită cu bani europeni, aproximativ 130 de milioane de euro.
Însă la guvernare a ajuns PSD care a blocat proiectul, Clujul riscând să rămână fără Centură dar și fără fonduri europene.

Pe Facebook, Ovidiu Cimpean, director la Primăria Cluj, a scris ieri: „Acum un an, Guvernul Ciolos a introdus centura metropolitana Gilau-Apahida in Masterplanul General de Transport al României, devenind astfel o prioritate la nivel național. Guvernul PSD nu da, încă, semne că ar dori să demareze studiile de fezabilitate pentru acest proiect.

stiri centura clujului PSD

Așteaptă ca banii europeni alocați pentru centura metropolitana sa fie pierduți!? #infrastructura #absorbtie”

Acum un an , tot pe Facebook,  Ovidiu Cimpean a scris: „O veste excelentă pentru Cluj-Napoca! Cel mai important proiect din Planul de mobilitate urbană durabila al municipiului a fost inclus în Masterplanul General de Transport al României”.

error: Content is protected !!