Clujul a recuperat Parcul Feroviarilor. Ce ar face Bucurestiul dacă ar recupera un parc ca al nostru? Mall sau Mănăstire? Vezi ce spune un bucureștean:

Updated on martie 31, 2017 Parcul Feroviarilor, aflat momentan în paragină, va intra în sfârșit în administrația primăriei care a declarat de mai multe ori că își dorește să reabiliteze parcul și să îl redea clujenilor.
Pe Facebook, sociologul Barbu Mateescu i-a ironizat pe cei din București spunând că ei ar fi construit imediat un mall sau o mănăstire.

Pe Facebook, Barbu Mateescu a scris: „La Cluj, după o sagă juridică de dimensiuni apreciabile și o ditamai telenovelă a proprietarilor, închirierilor și contractelor, primăria a devenit proprietara Parcului Feroviarilor. *Decât* 5,3 hectare în mijlocul orașului.

Clujul a recuperat Parcul Feroviarilor. Ce ar face Bucurestiul dacă ar recupera un parc ca al nostru? Mall sau Mănăstire? Vezi ce spune un bucureștean: 1

La văzul acestei știri reacția normală și naturală a oricărui bucureștean este să gândească mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall!

Dar o văd pe Firea intervenind în discuție cu un ton doct și serios: “NU am face mall dacă am avea spațiul ăsta în București.

Am face mânăstire.”

 

error: Content is protected !!