(Video) CFR Cluj s-a calificat în Playoff-ul Ligii. Vezi golul victoriei de ieri:

Updated on martie 6, 2017 CFR Cluj s-a calificat în Playoff-ul Ligii I după victoria obținută ieri seară în fața liderului, Viitorul, scor 1-0. Clujenii au primit mai multe vești bune zilele acestea: se află foarte aproape să iasă din insolvență și se încearcă obținerea dreptului de a juca în cupele europene începând cu sezonul viitor.

Și pe plan sportiv lucrurile arată bine. CFR a înegistrat 4 victorii şi un egal în cele 5 meciuri disputate în Liga 1, în 2017, iar echipa lui Vasile Miriuţă este, alături de Astra, cea mai în formă a momentului.

(Video) CFR Cluj s-a calificat în Playoff-ul Ligii. Vezi golul victoriei de ieri: 1
(foto Digisport)

“Sunt fericit. Am muncit foarte mult în ultimele 7 luni. Mă bucur că suntem acolo. Am făcut 49 de puncte, cum ar veni. Suntem pe locul 2. Am meritat. Felicitări băieţilor, au muncit mult în ultimele 7-8 luni. Mulţumesc conducerii. Au fost alături de noi şi la greu. E meritul tuturor.

Ei s-au automotivat. Ştiau cât de important e pentru club să intrăm în play-off. Nu a contat ce le-am spus eu şi nici banii nu au fost importanţi. Sunt jucători profesionişti, senzaţionali şi de mare caracter şi mă bucur că îi antrenez. Deac e sufletul echipei, un jucător mare.

E devreme să vorbim de titlu. Important e că suntem acolo şi trebuie să ajungem cât mai sus. Acolo e locul CFR-ului. Nu suntem echipă de locurile 7-8, 6 sau 5. Clubul la care antrenez trebuie să fie tot timpul în primele 3. Au rămas în play-off echipele care merită. Să nu uităm de fanii care au venit şi ne-au încurajat. Toate echipele au şanse la titlu. Suntem la distanţă mică”, a spus Miriuţă, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Chiar dacă își propune să iasă din insolvență în această lună, CFR Cluj nu a renunțat la ideea de a juca în cupele europene în următorul sezon. Președintele Iuliu Mureșan a spus că va încerca să profite de o mică ”portiță” pe care a găsit-o în anumite regulamente.

”După regulament, în cupele europene, după un an. Dar există o portiță. Nu intru în amânunte acum, dar vom încerca să mergem mai departe pe ea. Nu sunt sigur de reușită, dar avem șanse. Ne judecăm cu UEFA.

Vezi video aici:

Adică vom face o cerere, probabil întâi la Federație, apoi la UEFA”.

error: Content is protected !!