UPDATE (Video) Accident Cluj: GRAV ! 16 răniți după ce un microbuz s-a ciocnit cu un TIR

Updated on februarie 3, 2017 Un grav accident de circulație a a vut loc în această dimineață pe drumul DN 1C, pe raza localității Răscruci. Un microbuz care transporta muncitori s-a ciocnit cu un TIR.

Mai multe ambulanțe din Cluj Napoca și Gherla au fost trimise la fața locului, după ce 16 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

UPDATE (Video) Accident Cluj: GRAV ! 16 răniți după ce un microbuz s-a ciocnit cu un TIR 1

Autotrenul era condus de un sofer din Oradea. Acesta a povestit ca circula dinspre Cluj-Napoca spre Gherla, iar la Rascruci a efectuat un viraj la stanga pentru a intra pe un drum secundar.

Dinspre Gherla se apropia microbuzul, care a franat, dar din cauza poleiului soferul a pierdut controlul si s-a izbit violent de TIR, informează gherla.info

UPDATE (Video) Accident Cluj: GRAV ! 16 răniți după ce un microbuz s-a ciocnit cu un TIR 2 UPDATE (Video) Accident Cluj: GRAV ! 16 răniți după ce un microbuz s-a ciocnit cu un TIR 3

(foto someseanul.ro)

Conform centrului InfoTrafic circulația a revenit la normal.

Atenție! Imagini care vă pot afecta emoțional.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în județul Cluj, circulația rutieră pe DN1C Cluj-Napoca – Gherla a revenit la normal. Din cauza unei coliziuni dintre un microbuz și un autotren, traficul fusese întrerupt pe ambele sensuri la km 25, în zona localității Răscruci.”

error: Content is protected !!