(Video) Cluj: PROTEST în Piața Unirii ACUM după ce guvernul a adoptat hoțește ordonanțele

Updated on februarie 1, 2017 Peste 100 de oameni au iești în seara aceasta în Piața Unirii pentru a protesta împotriva Ordonanțelor de Urgență adoptate de Guvern în această seară.

PSD și cei care au votat acest partid au eliberat în această seară pușcăriașii din închisori, dar, poate mai important, au scăpat toți politicienii de dosare penale prin ciuntirea abuzului în serviciu!

Vezi video aici:

În București peste 500 de persoane protestează în acest moment în fața Guvernului.

Urmărește live protestul din București:

Potrivit unor surse politicie citate de hotnews.ro, guvernul lui Liviu Dragnea s-a decis cum să aprobe grațierea și să anuleze abuzul în serviciu.

Astfel, guvernul lui Drganea, va trimite în Parlament pentyru discuții/aprobare legea grațierii DAR va anula abuzul în serviciu prin Ordonanță de urgență! Politicienii scapă de dosare, rămân cu banii furați iar cei din pușcării nu vor fi grațieați, ei fiind doar folosiți de PSD în acest joc.

Modificarile la Codul Penal si la Codul de Procedura Penala, care vizeaza dezincriminarea mascata a abuzului si neglijentei in serviciu, a conflictului de interese si desfiintarea de facto a institutiei denuntatorului se vor face prin ordonanta de urgenta si va fi cel mai probabil adoptata in sedinta de Guvern de miercuri, au declarat pentru HotNews.ro surse politice.

error: Content is protected !!