(Video) Florești, în fapt, un cartier satelit al Clujului, locul unde șobolanii își construiesc un imperiu. „Am auzit, am citit, dar până când, duminică, nu am văzut situația la fața locului, nu mi-am putut imagina dimensiunea dezastrului”

Updated on ianuarie 31, 2017 Floreștiul este descris de senatorul USR Mihai Goţiu locul unde șobolanii își construiesc un imperiu. Situația este dramatică și nimeni nu poate/face nimic.

Pe Facebook, senatorul USR Mihai Goţiu a postat un video cu mesajul: „Vedi Florești, poi muori! De la duhoarea gunoaielor, nu de la cât e de frumos…

(Video) Florești, în fapt, un cartier satelit al Clujului, locul unde șobolanii își construiesc un imperiu. „Am auzit, am citit, dar până când, duminică, nu am văzut situația la fața locului, nu mi-am putut imagina dimensiunea dezastrului” 1

Priviți și voi și spuneți dacă vă vine a crede că așa arată una dintre cele mai bogate comune ale României, Florești, în fapt, un cartier satelit al Clujului.

Am auzit, am citit, dar până când, duminică, nu am văzut situația la fața locului, nu mi-am putut imagina dimensiunea dezastrului. Mi-e și greu să-mi închipui ce se va întâmpla după două-trei zile în care temperatura va trece de 10 grade Celsius. Dincolo însă de disconfort și de amenințările grave pentru sănătatea oamenilor, munții de gunoaie ai Floreștiului reprezintă imaginea disoluției totale a autorităților locale și județene.

Atenție (pentru cei care cunosc mai puțin subiectul), situația asta nu durează de o săptămână sau o lună, ci de un an!

Primăria, Garda de Mediu, Prefectură, Consiliu Județean, diferite autorități și inspectorate… toate instituțiile astea plimbă răspunderea între ele, în timp ce șobolanii își construiesc un imperiu.

Desigur, voi folosi toate atributele de senator pentru a găsi o soluție pentru rezolvarea problemei. De asemenea, voi încerca să merg pe firul afacerii, că pe lângă gunoaie mai sunt și alte lucruri care dospesc în povestea asta, dar, sincer, vă spun, mă aștept ca și floreștenii să se implice mai mult.

Atâta vreme cât d-nul primar nu simte nicio presiune din partea localnicilor, cât timp nu se trezește cu gunoiul ăsta depozitat la ușa Primăriei, să nu mai poată trece de el, ori cu ședințele de Consiliu Local luate cu asalt de cetățeni, nu-l văd responsabilizându-se și rezolvând problema”.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!