Cluj: Hoață prinsă de un călător cu mâna-n geanta unei femei, în troleibuz

Updated on ianuarie 31, 2017 Luni, în jurul orei 13:00, o femeie de 59 a fost prinsă de un călător în timp ce fura un portmoneu din poșeta altei femei. Poliția a arestat-o pentru 24 de ore.

Furtul a avut loc luni, în jurul orei 13.00, într-un troleibuz care circulă în Cluj-Napoca, însă femeia nu a reuşit să se facă nevăzută cu portmoneul.

Cluj: Hoață prinsă de un călător cu mâna-n geanta unei femei, în troleibuz 1

Potrivit poliţiştilor, femeia în vârstă de 59 de ani, care este din Satu Mare, a fost surprinsă de un bărbat din Gherla în timp ce sustrăgea portmoneul cu bani și documente personale din poșeta unei femei care călătorea cu troleibuzul, informează citynews.ro.

Bărbatul a reacționat și a alertat organele de poliție, acțiuni care au condus la recuperarea prejudiciului și reținerea femeii pentru 24 de ore.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, precum și pentru documentarea întregii activități infracționale a femeii.

Poliţiştii le mulţumesc cetățenilor care vin în sprijinul autorităţilor și își asumă un rol activ în menținerea siguranței sociale.

error: Content is protected !!