Cluj: „Dle Primar, pot sa intreb cand ati circulat ultima data pe strada Cantonului? … mi-a fost teama”

Updated on ianuarie 27, 2017 Mașinile parcate pe trotuar le provoacă greutăți mari pietonilor. Aceștia s-au plâns primarului în speranța că acesta va lua măsuri pentru a le elibera trotuarele.

„Buna seara, Dle Primar, pot sa intreb cand ati circulat ultima data pe strada Cantonului? Am trecut astazi seara pe aceasta strada si sincer mi-a fost teama. Copii, persoane si multi caini circuland pe carosabil. Credeti ca puteti rezolva aceasta problema???

Cluj: „Dle Primar, pot sa intreb cand ati circulat ultima data pe strada Cantonului? ... mi-a fost teama” 1

Inca un lucru, pista de biciclete care incepe de la ira si continua pana pe strada Cantonului, cred ca merita o discutie, o justificare din partea primariei. Au dublat bordurile a fost executata cat se poate de rau, fara sa acuz, dar imi miroase a deturnare de fonduri. ASTEPT cu interes in raspuns din partea Primarului votat”, a scris un clujean pe platforma domnuleprimar.ro

Un alt clujean îi cere primarului să trimită poliția pe strada Dobrogeanu Gherea unde mașinile ocupă o bandă de circulație.

„Domnule primar,
va rog sa trimiteti echipaje ale politiei zilnic pe str. Dobrogeanu Gherea unde masinile sunt parcate pe cate o banda de circulatie, blocand efectiv circulatia in zona. V-as ruga sa verificati si masinile celor de la Cina cum parcheaza in zona.”

error: Content is protected !!