Update Cluj: Explozie în Gruia. Măsuri urgente luate de primarul Emil Boc.

Updated on ianuarie 26, 2017 O explozie a avut loc în urmă cu câteva ore într-un bloc de pe strada Migdalului din Cluj. O persoană a fost grav rănită și a fost transportată la spital.

Explozia a fost urmata de incendiu si structura de rezistenta a fost afectata, iar pagubele sunt destul de mari”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Cluj, Andrei Biris.

Update Cluj: Explozie în Gruia. Măsuri urgente luate de primarul Emil Boc. 1

Update Cluj: Explozie în Gruia. Măsuri urgente luate de primarul Emil Boc. 2
În urma acestei explozii Emil Boc a declarat că primăria va pune la dispoziție locuințe persoanelor afectate de explozie. „Primaria dispune de 16 locuinte de necesitate pentru a asigura gazduirea persoanelor afectate”.

„M-am deplasat urgent la locul exploziei si am dispus, impreuna cu celelalte autoritati ale statului, masurile specifice: protejarea vietii oamenilor, securizarea zonei, paza permanenta a imobilului, asistenta de specialitate persoanelor afectate, inventarierea necesarului de locuinte de necesitate pentru familiile afectate.

Update Cluj: Explozie în Gruia. Măsuri urgente luate de primarul Emil Boc. 3

Blocul este vechi, construit in anii ’60, are 2 etaje si 13 apartamente.

Apartamentele de la etajul 2 sunt avariate complet, partial cele de la etajul 1 si putin cele de la parter.
Din nefericire, un tanar de 19 ani, student, locuia in chirie, are arsuri pe aproximativ 15% din corp, a fost transportat de urgenta la spital. I.S.U. a verificat fiecare apartament si nu mai exista alte victime, doar persoane care au facut atac de panica.

Update Cluj: Explozie în Gruia. Măsuri urgente luate de primarul Emil Boc. 4

In acest moment Inspectoratul de Stat in Constructii face o analiza pentru a stabili care este gradul de siguranta al imobilului si cate persoane trebuie evacuate”, a declarat primarul.

Update Cluj: Explozie în Gruia. Măsuri urgente luate de primarul Emil Boc. 5

Organele abilitate desfășoară o anchetă în acest moment pentru a stabili cauza exploziei care a avut loc la etajul 2 al blocului.

error: Content is protected !!