Cluj: Microbuze din Mănaștur spre Centru pentru fluidizarea traficului? „Niste minibuzuri cu plecare de la Kaufland, Big, Mehedinti si alte strazi de unde exista cereri”

Updated on ianuarie 26, 2017 Circulația din Mănăștur spre Centru este una greoaie iar o clujeancă propune primarului introducerea unei linii de microbuze pentru elevi, pentru ca aceștia să nu mai întârzie la ore.

Pe platforma domnuleprimar.ro, Maria L i-a scris lui Emil Boc: „Buna ziua!
Domnule Primar, cum traficul din zona Manastur spre Centru este tot mai greu suntem ingrijorati de ajungerea in timp util a copiilor in conditii decente la scolile din centru.

Cluj: Microbuze din Mănaștur spre Centru pentru fluidizarea traficului? „Niste minibuzuri cu plecare de la Kaufland, Big, Mehedinti si alte strazi de unde exista cereri” 1

De aceea va rugam frumos daca implementati ideea cu autobuzele/microbuze scolare sa introduceti unul si pe Strada Mehedinti. Si o varianta cu plata ne-ar prinde bine.

Ex. O familie isi face abonament la autobuzul scolar si toata lumea iese in castig. Ei ca nu mai isi fac nervi cu traficul prin centru si are de castigat si transportatorul ca este platit.

Plus ca vor ajunge mult mai putine masini in centru. Eu propun sa oferiti pe site-ul primariei sau inspectoratului, liste deschise in care sa se inscrie parintii care vor sa plateasca sa le fie dusi copiii la scoala.

Putem incerca, la scara mica asta ar reduce numarul de masini care ajung in zona centrala. Va rugam oferiti-ne o solutie.

Niste minibuzuri cu plecare de la Kaufland, Big, Mehedinti si alte strazi de unde exista cereri … Va rugam oferiti-ne o platforma de discutie si vom gasi o solutie! Multumim!”

Primarul Emil Boc pregătește sensuri unice pentru fluidizarea traficului.
„Din ce avem acuma, din 4 benzi pe Moţilor, două vor fi luate pentru benzile dedicate. Una spre Mănăştur, alta dinspre Mănăştur şi ne vor rămâne două benzi pentru circulaţie.

Prima recomandare venită din partea specialiştilor în Comisia de Circulaţie a fost să se facă sens unic pe Moţilor dinspre oraş înspre Mănăştur” a declrat primarul citat de monitorulcj.ro.

error: Content is protected !!