„Las o poza aici pentru cine nu a fost niciodata prin Cluj, e cu Someşu’… Feleacu nu se vede de ceata, Go visit!”

Updated on ianuarie 25, 2017 Cam ce ar trebui să se întâmple pe frumoasa noastră planetă Pământ ca și Clujul să arate puțin ca această poză?

Pe Facebook, Alex Corgan a postat o fotografie cu mesajul: „Las o poza aici pentru cine nu a fost niciodata prin Cluj, e cu Someşu’, bărcile alea cu pedale sunt la locul lor and all that cool shit „Las o poza aici pentru cine nu a fost niciodata prin Cluj, e cu Someşu'... Feleacu nu se vede de ceata, Go visit!” 1😀 Feleacu nu se vede de ceata. Go visit!”

„Las o poza aici pentru cine nu a fost niciodata prin Cluj, e cu Someşu'... Feleacu nu se vede de ceata, Go visit!” 2

Până atunci, pe lângă o linie de metrou, se propune și o linie de tren peste Someș. Pe pagina oficială de Facebook, ‎Cali Marius Terpea‎ i-a propus primarului Emil Boc o soluție care ar putea fi implementată și la Cluj Napoca.

„Domnule primar Emil Boc. Vreti sa ramaneti in istorie cu o realizare mai deosebita? Asteptam realizarea acestui tren pe linia Somesului inca de acum 20 de ani. Ar fii cel mai rapid si mai liber mijloc de transport din Cluj. Iata cum putei degaja aglomeratia din Cluj”, a scris acesta.

Vezi video aici:

Tu, ce crezi că ar trebui construit în Cluj?

error: Content is protected !!