„Dragi prieteni din Cluj, ieri un grup de 5 indivizi îmbrãcati in negru, de etnie rromã au atacat-o pe mama în timp ce era în drum spre casã. S-a întâmplat la ora 6, lângã catedrala ortodoxã din Mãnãstur”

Updated on decembrie 26, 2016 Clujenii sunt avertizați de existența unei bande care atacă în Mănăștur. Exemplul tâlhăriilor din Botoșani se pare că a fost preluat și aici.

Pe Facebook, Veres K. Réka  a scris: Dragi prieteni din Cluj, ieri un grup de 5 indivizi îmbrãcati in negru, de etnie rromã au atacat-o pe mama în timp ce era în drum spre casã. S-a întâmplat la ora 6, lângã catedrala ortodoxã din Mãnãstur.

„Dragi prieteni din Cluj, ieri un grup de 5 indivizi îmbrãcati in negru, de etnie rromã au atacat-o pe mama în timp ce era în drum spre casã. S-a întâmplat la ora 6, lângã catedrala ortodoxã din Mãnãstur” 1

Din pãcate nu stim multe despre ei, i-au tãiat si geanta, dar cum erau mai multi, au fugit cu geantã, portofel si tot.

Politia incã nu i-a gãsit, nu stiu cât de mult efort au depus sã opreascã aceastã gascã, care aparent de Crãciun a atacat mai multe femei, dar si copii în cartierul Mãnãstur. Nu cred cã o sã se opreascã, deci dacã ati vãzut ceva sau ati gãsit acte, genti aruncate, dacã ati vãzut un grup de indivizi dubiosi, vã rog sã anuntati politia.

Acesti indivizi trebuie opriti!”

error: Content is protected !!