Video Cluj: ARESTAT! Șoferul violent de zielel trecute a fost găsit și reținut de Poliție

Updated on decembrie 23, 2016 Poliția Rutieră Cluj s-a autosesizat în urma unui filmuleț postat pe Facebook și l-a reținut 24 de ore pe un șofer violent care a agresat un alt conducător auto.

Oamenii legii s-au autosesizat după materialele apărute pe rețeaua de socializare Facebook, un participant la trafic surprinzând scena cu camera video amplasată la bordul autoturismului, informează someseanul.ro.

Video Cluj: ARESTAT! Șoferul violent de zielel trecute a fost găsit și reținut de Poliție 1

(foto: Info Trafic jud Cluj)

În fapt, la data de 20 decembrie a.c., în jurul orei 12:30, bărbatul, în vârstă de 35 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Oașului, la intersecție cu strada Gheorghe Asachi a oprit autoturismul într-o poziţie oblică faţă de axul drumului, aducând atingere dreptului la libera circulaţie a celorlalţi participanţi la trafic.

Ulterior, acesta s-a îndreptat către un autoturism aflat în trafic căruia i-a îndoit portiera prin lovituri cu piciorul, amenințând în același timp, cu acte de violență, conducătorul autovehiculului.

În urma cercetărilor efectuate, la data de 21 decembrie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Vezi aici Video:

Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice, ameninţare și distrugere, fapte prevăzute de Codul penal.

error: Content is protected !!